Hair Volume™

  • HIUSTEN KASVUA JA TUUHEUTTA
  • VÄHENTÄÄ VÄLIAIKAISTA HIUSTENLÄHTÖÄ
  • AUTTAA VÄHENTÄMÄÄN ENNENAIKAISTA HIUSTEN HARMAANTUMISTA
  • YKSI TABLETTI PÄIVÄSSÄ
Hinta
28,95 €

Kuva
Kuva
Kuva

TERI HATCHER
paljastaa, miksi hän on New Nordicin Hair Volumen™ maailmanlaajuinen brändilähettiläs.

Kuuluisalle Hollywood-näyttelijälle ja kansainväliselle lifestylevaikuttajalle Teri Hatcherille luonnolliset ja positiiviset terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät ratkaisut ovat oleellinen osa hyviä elämäntapoja sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä.

Hänen YouTube-kanavansa Hatching Change syntyi hänen omasta päätöksestään ottaa selville, mitä terveelliset elintavat merkitsevät. Hän sanoo: ”Kun on yli 50-vuotias, on aika katsoa peiliin ja todella tietoisesti valita, mitä haluaa elämältä, ja sitten toimia sen mukaan. Minä haluan aina tehdä asioita.

Haluan olla fyysisesti ja henkisesti vahva ja pysyä motivoituneena, jotta jaksan tehdä oikeita päätöksiä ruokavalioni suhteen. Lisäksi meditoin ja harrastan liikuntaa. Yritän tehdä tätä kaikkea säännöllisesti, jotta kehoni jaksaa toimia vielä pitkään. Koko kehoni täytyy olla terve, myös hiusteni.”

LUE LISÄÄ

Kuva

Kuva
Kuva

HIUKSET, KYNNET JA IHO

Hair Volume™ -tabletit sisältävät kasviuuteyhdistelmän, jossa on omenauutetta, hirssiä, peltokortetta, aminohappoja, biotiiniä, sinkkiä sekä kuparia, jotka ravitsevat hiusta ja hiuspohjaa. Biotiini ja sinkki ylläpitävät hiusten hyvinvointia, kupari tukee hiuksen omaa luonnollista väritystä. Tabletit valmistetaan Ruotsissa.

Kuva

SUOSITELTU VUOROKAUSIANNOS

1 tabletti päivässä nesteen kera aterian yhteydessä. Ei alle 11-vuotiaille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Kuva

HAIR VOLUMEN KÄYTTÖ

  • Vähentää stressistä ja huonosta ruokavaliosta johtuvaa väliaikaista hiustenlähtöä. Edesauttaa hiustenkasvua
  • Menopaussin jälkeisiin hiuslaadun muutoksiin
  • Kun haluat antaa hiuksillesi parhaan mahdollisen ravinnepaketin ja ylläpitää hiustesi kauneutta

Kuva

OMENA (Malus domestica Borkh.)

Käyttämämme omenauute sisältää luonnollisesti omenasta löytyvää proantosyanidi B2 flavonoidia. Omenat poimitaan, kuivataan ja uutetaan niin että halutut kasviyhdisteet säilyvät. Tämä takaa tuotteen korkean laadun.

HIRSSI (Panicum miliaceum L.)

Hirssi on erittäin kestävä ja vaatimattomissa oloissa kasvava vilja. Suosittu terveysruoka gluteiinittomuutensa ja sisältämänsä fytosteroliesteri miliacin takia, jälkimmäisen on todettu vaikuttavan myönteisesti keratiinia muodostaviin soluihin (hiukset, iho ja kynnet).

PELTOKORTE (Equisetum arvense L.)

Peltokorte on yksi eniten piitä sisältävä kasvi maailmassa. Se on myös ns. elävä fossiili, joka lisääntyy itiöiden eikä siementen välityksellä. Näin kasvi pystyy kasvamaan huonoissakin kasvuolosuihteissa ja leviämään.

PAKKAUSKOOT

Kuva

30 tabl.

Kuva

90 tabl.

Kuva
Kuva
  • Hair Volume™ on gluteeniton
  • Hair Volume™ on maidotonWrite Your Own Review

Pyydämme vahvistamaan ylläolevan, jotta voimme vähentää roskapostia ja väärinkäytöksiä.

Olet arvostelemassa:Hair Volume™
Your Rating

VUOROKAUSIANNOS SISÄLTÄÄ / INNEHÅLL PER DAGS DOS  1 tabl.  
Omenauute / äpple extrakt (Malus domestica, Borkh. 300 mg
Hirssiuute / hirseextrakt (Panicum miliaceum L. 250 mg
Peltokorteuute / Åkerfräkenextrakt (Equisetum arvense, L.) 200 mg
L-kysteiini / L-cystein 60 mg
L-metioniini / L-metionin 50 mg
Biotiini / Biotin 0,475 mg (950*)
Pantoteenihappo / Pantotensyra 30 mg (500*)
Sinkki / Zink 10 mg (100*)
Kupari / Koppar 1 mg (100*)
* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta / *% av referensvärdet för det dagliga intaget    
   

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS / REKOMMENDERAD DAGLIG DOS

FI: 1 tabletti päivässä nesteen kera aterian yhteydessä. Ei alle 11-vuotiaille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

SE: 1 tablett dagligen med vätska under måltiden. Inte för barn under 11 år. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Bör inte användas som ersättning för en mångsidig kost. Sunda levnadsvanor är också viktiga. Rekommenderas inte för gravida eller ammande kvinnor. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn.

AINESOSAT/ INGREDIENSER

FI: täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), omenauute (Malus domestica, Borkh.), hirssiuute (Panicum miliaceum, L.), peltokorteuute (Equisetum Arvense, L.), L-kysteiini, L-metioniini, vesi,  vitamiineja (kalsium-D-pantotenaatti, D-biotiini.), pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), mineraaleja (sinkkioksidi, kuparisulfaatti), sakeuttamisaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi)

SE
: fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), äppelextrakt (Malus domestica, Borkh.), hirsextrakt (Panicum miliaceum, L.), åkerfräkenextrakt (Equisetum Arvense, L.), L-cystein, L-methionin, vatten, vitaminer (kalcium-D-pantotenat, D-biotin ), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropylmetylcellulosa), mineraler (zinkoxid, kopparsulfat), konsistensmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid)

Copyright © 2017 New Nordic Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.