Hair Volume™

  • TUTKITUSTI TEHOKAS: KAUNIIMMAT JA TUUHEAMMAT HIUKSET JO 2 KK KÄYTÖN JÄLKEEN
  • BIOAKTIIVINEN RAVINNEYHDISTELMÄ RAVITSEE JA AKTIVOI HIUKSIA SISÄLTÄPÄIN
  • BIOTIINI JA SINKKI YLLÄPITÄVÄT HIUSTEN NORMAALIA KASVUA
  • KAUNIIMMAT, VAHVEMMAT JA TUUHEAMMAT HIUKSET
  • YKSI TABLETTI PÄIVÄSSÄ

Kertatilaus 30,50 €
Norm. 30,50 €


Kuva

HIUKSET, IHO JA KYNNET

Hair Volume™ auttaa saamaan kauniimmat, vahvemmat ja tuuheammat hiukset jo 2 kuukauden käytön jälkeen. Hair Volumen teho perustuu ainutlaatuiseen bioaktiiviseen ravinneyhdistelmään, joka ravitsee ja aktivoi hiusta ja hiustuppea sisältäpäin. Tablettien sisältämä biotiini ja sinkki ylläpitävät hiuksen normaalia kasvua. Lisäksi biotiini edistää ihon hyvinvointia. Sinkki edistää kynsien hyvinvointia. Hair Volume™ tabletit sisältävät hiusten kauneutta edistäviä luonnollisia kasviuutteita kuten hirssi-, peltokorte- sekä omenauutetta.

Kuva
Kuva

Uniikki tuote

Palkittu ja kliinisesti tehokkaaksi todettu Hair Volume on jo vuodesta 2011 asti mullistanut hiusten hyvinvoinnista huolehtimisen. Tuhannet naiset ja miehet ovat saaneet paksummat, kauniimmat ja kiiltävät hiukset Hair Volume -hiusravinteen avulla. Hair Volume on myös ainoa markkinoilla oleva hiusravinne, joka sisältää hiustenkasvua stimuloivaa proantosyanidiini B2:ta. Tätä yhdistettä löytyy luonnollisesti käyttämästämme omenauutteesta. Lisäksi tabletit sisältävät ainutlaatuisen hiusta ja hiuspohjaa ravitsevan yhdistelmän kasveja ja vitamiineja. Näin hiukset kasvavat vahvoina ja terveinä. Valmistamme Hair Volumen Ruotsissa, jotta voimme taata, että kaikki sen ainesosat ovat korkealaatuisia ja tehokkaita. Hair Volumea myydään tällä hetkellä yhteensä yli 50 000 liikkeessä ja apteekissa 42 maassa. Se on tarkoitettu kaikenikäisille naisille ja miehille.

SUOSITELTU VUOROKAUSIANNOS

1 tabletti päivässä nesteen kera aterian yhteydessä. Ei alle 11-vuotiaille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Kuva
Kuva

OMENA
Malus domestica Borkh.

Käyttämämme omenauute sisältää luonnollisesti omenasta löytyvää proantosyanidi B2 flavonoidia. Omenat poimitaan, kuivataan ja uutetaan niin että halutut kasviyhdisteet säilyvät. Tämä takaa tuotteen korkean laadun.

Write Your Own Review

Pyydämme vahvistamaan ylläolevan, jotta voimme vähentää roskapostia ja väärinkäytöksiä.

Olet arvostelemassa:Hair Volume™
Arviosi

VUOROKAUSIANNOS SISÄLTÄÄ / INNEHÅLL PER DAGS DOS  1 tabl.  
Omenauute / äpple extrakt (Malus domestica, Borkh. 300 mg
Hirssiuute / hirseextrakt (Panicum miliaceum L. 250 mg
Peltokorteuute / Åkerfräkenextrakt (Equisetum arvense, L.) 200 mg
L-kysteiini / L-cystein 60 mg
L-metioniini / L-metionin 50 mg
Biotiini / Biotin 0,475 mg (950*)
Pantoteenihappo / Pantotensyra 30 mg (500*)
Sinkki / Zink 10 mg (100*)
Kupari / Koppar 1 mg (100*)
* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta / *% av referensvärdet för det dagliga intaget    
   

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS / REKOMMENDERAD DAGLIG DOS

FI: 1 tabletti päivässä nesteen kera aterian yhteydessä. Ei alle 11-vuotiaille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

SE: 1 tablett dagligen med vätska under måltiden. Inte för barn under 11 år. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Bör inte användas som ersättning för en mångsidig kost. Sunda levnadsvanor är också viktiga. Rekommenderas inte för gravida eller ammande kvinnor. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn.

AINESOSAT/ INGREDIENSER

FI: täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), omenauute (Malus domestica, Borkh.), hirssiuute (Panicum miliaceum, L.), peltokorteuute (Equisetum Arvense, L.), L-kysteiini, L-metioniini, vesi,  vitamiineja (kalsium-D-pantotenaatti, D-biotiini.), pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), mineraaleja (sinkkioksidi, kuparisulfaatti), sakeuttamisaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi)

SE
: fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), äppelextrakt (Malus domestica, Borkh.), hirsextrakt (Panicum miliaceum, L.), åkerfräkenextrakt (Equisetum Arvense, L.), L-cystein, L-methionin, vatten, vitaminer (kalcium-D-pantotenat, D-biotin ), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropylmetylcellulosa), mineraler (zinkoxid, kopparsulfat), konsistensmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid)

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS