SKU
951

Hair Volume™ - 90 tabl.

Paksummat ja tuuheat hiukset

Hair Volume™ auttaa saamaan kauniimmat, vahvemmat ja tuuheammat hiukset jo 2 kuukauden käytön jälkeen. Hair Volumen teho perustuu ainutlaatuiseen bioaktiiviseen ravinneyhdistelmään, joka ravitsee ja aktivoi hiusta ja hiustuppea sisältäpäin.

  • Tutkitusti tehokas: kauniimmat ja tuuheammat hiukset jo 2 kk käytön jälkeen

  • Bioaktiivinen ravinneyhdistelmä ravitsee ja aktivoi hiuksia sisältäpäin.

  • Biotiini ja sinkki ylläpitävät hiusten normaalia kasvua.

  • Kauniimmat, tuuheammat ja kiiltävämmät hiukset.

  • Klinisk dokumenterad: resultat ses redan efter 2 månader

  • Påverkar inifrån.

  • Biotin och zink bidrar till att bibehålla normalt hår.

  • Vackrare, tjockare och glansigare hår.

78,21 €

Ohenevatko hiuksesi?

Tuntuuko sinusta, että hiuksesi ovat ohentuneet? Vaikuttaako se itsetuntoosi? Monet häpeävät ja arastelevat ohenevia tai irtoavia hiuksia. Jos haluat kiiltävämmät ja kauniimmat hiukset, voit parantaa hiustesi hyvinvointia Hair Volumen™ avulla.

Paksummat ja kauniimmat hiukset!

Hair Volume™ -hiusravinnetabletti on palkittu ja kliinisesti tehokkaaksi todettu hiusvitamiini, joka tekee hiuksistasi paksummat ja tuuheammat jo kahdessa kuukaudessa. Jos hiukset eivät saa riittävästi tarvitsemiaan ravinteita, ne kärsivät ja niiden kasvu hidastuu. Hiusten hyvinvointi ja terveys alkavat hiusjuuresta solutasolla. Kun hiusjuuren solut saavat tarpeeksi ravinteita, hiukset ovat elinvoimaiset ja kauniit. Valitettavasti hiusjuuri ei ole kehon tärkein ravinnon kohde, ja siksi kehomme priorisoi elintärkeitä elintoimintoja hiusjuuren kustannuksella erityisesti stressin ja hormonaalisten muutosten aikana. Hiusten kauneus jää toiselle sijalle, kun keho ei saa tarpeeksi ravintoaineita.

Miksi Hair Volume™ on niin tehokas?

Hair Volume™ sisältää puhtaita, luonnollisia kasviuutteita sekä hiusten kasvua ja terveyttä tukevia vitamiineja ja mineraaleja. Kasviuutteiden ansiosta tuote on turvallinen käyttää, ja täsmäravinteiden ansiosta se pureutuu suoraan ongelman ytimeen. Hair Volume™ perustuu omaan annurca-omenauutteeseemme, hirssiin ja peltokorteuutteeseen sekä aminohappoihin (L-kysteiini ja L-metioniini), biotiiniin (B7-vitamiini), pantoteenihappoon (B5-vitamiini), sinkkiin ja kupariin.

New Nordicin hiusfilosofia

Hiustesi terveys alkaa kehosi sisältä. Hiukset heijastavat ravitsemustilaasi, hormonitasapainoasi ja sitä, millaisilla tuotteilla hoidat hiuksiasi ulkoisesti. Hiustenhoitofilosofiamme tarkoitus on auttaa sinua ravitsemaan hiusjuuriasi, jotta ne voivat tuottaa riittävästi keratiinia. Kun hiukset saavat veren mukana ravinteita, ne päätyvät hiusjuureen solutasolle, jossa ne edistävät hiusten kasvua ja hyvinvointia. Hair Volume™ -tablettien ja gummiesien lisäksi suosittelemme myös Hair Volume™ -hiustenhoitotuotteita Beauty In & Out -valikoimastamme, jotta saat näkyviä tuloksia nopeasti.

Beauty In & Out

Me New Nordicilla olemme erikoistuneet kasviuutteita sisältäviin ravintolisiin ja kauneudenhoitotuotteisiin, joiden teho perustuu tieteellisiin tutkimuksiin. Asiantuntijuutemme kasviuutteiden suhteen mahdollistaa tehokkaiden ja innovatiivisten tuotteiden kehityksen. Kaikki kauneustuotteemme toimivat harmoniassa kehosi kanssa. Ravintolisiemme ja hiustenhoitotuotteidemme sisältämät kasviuutteet hoitavat hiuksiasi sekä sisäisesti että ulkoisesti. Tämä on Beauty In & Out -kauneudenhoitofilosofiamme ydin. Hair Volume™ -sarja on ainutlaatuinen, mullistava tapa hoitaa hiustesi kauneutta. Käyttämällä sekä ulkoisia hiustenhoitotuotteita että hiusravinnetta saat upeita tuloksia hyvinkin lyhyessä ajassa.

Tutkittua tehoa

Vaikka hiusten kasvusykli on pitkä ja voi kestää jopa 3–6 vuotta, sinun ei tarvitse odottaa niin kauan nähdäksesi tuloksia, kun käytät Hair Volumea™. Vuonna 2018 suoritetussa tutkimuksessa vahvistui se, minkä asiakkaamme olivat jo itsekin huomanneet: Hair Volume™ -tablettien avulla hiuksista tulee paksummat ja tuuheammat jo 2 kuukaudessa. Yhdeksän kymmenestä osallistujasta sanoi hiustensa olevan kauniimmat kuin ennen, ja seitsemän kymmenestä kertoi hiustensa tuntuvan vahvemmilta Hair Volume™ -tuotteen käytön jälkeen.

0 /10
Suosittelisi Hair Volume™ -tuotetta
0 /10
On tyytyväinen Hair Volume™ -tuotteeseen
0 /10
Kokee hiustensa olevan kauniimmat ja silmin nähden paksummat

Asiakkaamme kertovat...

stars12345

678 arvostelua

Miljoonia tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailman

Naiset ja miehet kaikista ikäryhmistä ja monista eri kulttuureista ovat olleet tyytyväisiä Hair Volume™ -tuotteeseen. Hair Volume™ lanseerattiin Tanskassa vuonna 2011 vuosien tutkimuksen ja testauksen jälkeen. Tabletit valmistetaan Ruotsissa ja Tanskassa tarkan valvonnan alla ja tiukkoja laatustandardeja noudattaen. Hair Volume™ -tuotetta myydään yli 50 000 apteekissa yli 40 maassa ympäri maailmaa Kiinasta Yhdysvaltoihin.

Maailman palkituin hiusravinne
Asiakkaidemme arvostuksen lisäksi Hair Volume™ on saanut useita kauneusalan palkintoja ympäri Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa. Hair Volume™ on todennäköisesti maailman palkituin hiusravinnelisä.

Hair Volumen tehon salaisuus on annurca-omena

François Gérard ja New Nordicin perustaja Karl Kristian Bergman Jensen ovat matkustaneet yhdessä ympäri maailmaa yli 20 vuotta. Matkoillaan he ovat löytäneet ja tutkineet kasviperäisiä ainesosia, joita käytämme ravintolisissämme ja kosmetiikkatuotteissamme. He etsivät vuosikausia parasta omenalajiketta Hair Volumea™ varten, kunnes vihdoin löysivät Etelä-Italiasta ainutlaatuisen annurca-omenalajikkeen, jonka uute vastasi tuotekehityksen tarpeita parhaiten, ja tutustuivat useisiin sitä viljeleviin omenatarhureihin. Annurca on todennäköisesti maailman vanhin omenalajike. Se kasvaa tuliperäisellä maaperällä Etelä-Italiassa pienellä alueella Napolin pohjoispuolella. Omenat ovat pieniä, mehukkaita ja makeita, mutta myös hieman happamia. Ne säilyttävät makunsa, arominsa ja laatunsa erittäin pitkään. Annurca-omenasta saatavan uutteen proantosyanidiinipitoisuus on poikkeuksellisen korkea, ja siksi se on juuri oikea omenalajike Hair Volume™ -tuotteelle.

annurca3
Annurca-omenat asetetaan olkipedille kypsymään ennen uuttamista
hvproductpage_apples2
Annurca-omenassa on luonnollisesti korkea prosyanidiini B2 -pitoisuus
hvproductpage_apples3
New Nordicin työntekijät keskustelevat annurca-omenan sadosta viljelijän kanssa (oikealla)
hvproductpage_apples4
Annurca-omenaviljelmä Casertassa, Campaniassa, Italiassa
hvproductpage_apples5
Annurca-omena kasvaa tuliperäisessä maaperässä
hvproductpage_apples6
Maisema omenatarhan lähellä
hvproductpage_apples8
New Nordicin perustaja Karl Kristian tarkastelee annurca-omenan kasvua

UKK / FAQ

Sinun ei tarvitse uskoa vain meidän sanaamme siitä, että Hair Volume™ toimii. Asiakkaamme ottavat usein meihin yhteyttä kertoakseen, kuinka tyytyväisiä he ovat Hair Volumeen ja kuinka se on muuttanut heidän elämänsä. Ole rohkeasti meihin yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää Hair Volumesta. Olemme koonneet tähän yleisimpiä kysymyksiä hiuksista ja hiusten hyvinvoinnista.

Hiustenlähtö voi johtua monista asioista, kuten geneettisistä tekijöistä, vitamiinien ja mineraalien puutteesta, iho-ongelmista, hiusten kasvuhäiriöistä, huonosta ruokavaliosta, tunne-elämän vaihteluista, hormonitasapainon muutoksista, synnytyksestä ja vaihdevuosista. Terveiden hiusten salaisuus on hiusjuurten ravitseminen hiusten tarvitsemilla ravintoaineilla.

Hiukset kasvavat neljässä eri vaiheessa. Viimeisessä vaiheessa hius irtoaa tehdäkseen tilaa uuden hiuksen kasvulle. Normaali hiusjuuri kasvattaa hiusta yleensä noin kolme vuotta, jonka jälkeen se lepää noin kolme kuukautta, ennen kuin se alkaa kasvattaa uutta hiusta. Tietyt olosuhteet voivat kuitenkin häiritä hiusten kasvuvaiheita.

Tietyt vitamiinit ja mineraalit ovat oleellisia hiustenkasvun kannalta. Erityisesti hiukset tarvitsevat biotiinia ja sinkkiä. Koska hiukset koostuvat suurelta osin proteiinista, riittävän proteiinipitoinen ruokavalio on myös tärkeä. Terveellisiä proteiineja saa vähärasvaisesta lihasta, kalasta, pavuista, linsseistä ja vähärasvaisista maitotuotteista.

Ennenaikainen hiustenlähtö johtuu usein stressistä. Stressi voi kiihdyttää hiusten kasvusykliä anageenivaiheesta telogeenivaiheeseen ja eksogeenivaiheeseen, mikä näkyy lisääntyneenä päivittäisenä hiustenlähtönä.

Stressin vähentäminen joogan, meditaation ja hengitystekniikoiden avulla ja päivittäisten stressitekijöiden välttäminen edistävät terveyttä monella tavalla.