Haluaisitko sinäkin paksummat ja kauniimmat hiukset? Teri Hatcher paljastaa, miksi hän on New Nordicin Hair Volumen™ maailmanlaajuinen brändilähettiläs.

Kuuluisalle Hollywood-näyttelijälle ja kansainväliselle lifestylevaikuttajalle Teri Hatcherille luonnolliset ja positiiviset terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät ratkaisut ovat oleellinen osa hyviä elämäntapoja sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä. Hänen YouTube-kanavansa Hatching Change syntyi hänen omasta päätöksestään ottaa selville, mitä terveelliset elintavat merkitsevät. Hän sanoo: ”Kun on yli 50-vuotias, on aika katsoa peiliin ja todella tietoisesti valita, mitä haluaa elämältä, ja sitten toimia sen mukaan. Minä haluan aina tehdä asioita. Haluan olla fyysisesti ja henkisesti vahva ja pysyä motivoituneena, jotta jaksan tehdä oikeita päätöksiä ruokavalioni suhteen. Lisäksi meditoin ja harrastan liikuntaa. Yritän tehdä tätä kaikkea säännöllisesti, jotta kehoni jaksaa toimia vielä pitkään. Koko kehoni täytyy olla terve, myös hiusteni.”

Terin hiukset ovat hänen omien sanojensa mukaan kokeneet vuosien varrella paljon kaikenlaista. Hän sanoo: ”Totta puhuen minulla ei ole luonnostaan upeat hiukset. Kun olin nuori, hiukseni olivat pörröiset ja niissä oli outoja pyörteitä, joita en saanut kuriin. Kun olin raskaana, hiukseni olivat yhtäkkiä paksut ja upeat, ja tyttäreni synnyttyä ne ohenivat jälleen. Sitten olinkin jo keskellä vaihdevuosien vuoristorataa. Nyt hiukseni tuntuvat vihdoin rauhoittuneen, ja minusta tuntuu, että juuri nyt on oikea hetki kokeilla vitamiiniravintolisää, joka parantaa hiuksiani ja jonka tehon tunnen. Siksi olin todella innoissani, kun minua pyydettiin New Nordicin Hair Volumen™ brändilähettilääksi.

 

Selkeä ero New Nordicin Hair Volumen™ ansiosta

Teri jatkaa: ”Olen ottanut tuotetta päivittäin kuuden viikon ajan, ja vaikka se tuntuu lyhyeltä ajalta, minusta tuntuu, että näen jo eron. Hiukseni tuntuvat oikeasti vahvemmilta. Lisäksi se, että muistutan itseäni tietoisesti ottamaan Hair Volumea™ joka päivä, vaikuttaa siihen, että pidän itsestäni muutenkin parempaa huolta. Kun otan New Nordicin Hair Volumea™ säännöllisesti, muistan myös syödä hyvin, levätä ja liikkua. Se kannustaa minua terveellisiin elintapoihin ja on monellakin tapaa erinomainen lisä päivittäisiin rutiineihini.”

 

Luonnonmukaisuus on tärkeää

Teri lisää: ”En tietenkään ole lääkäri enkä hiusasiantuntija, mutta minusta jokaisen tulisi varmistaa, että he saavat juuri itselleen sopivat ravinteet. Minulle on tärkeää, että New Nordicin Hair Volume™ sisältää luontaisia ainesosia. Käytän myös laadukasta sampoota ja hoitoainetta, ja myös hiusharjani ovat hiusystävälliset. Yritän pitää hiukseni mahdollisimman luonnonmukaisina ja suojaan niitä lämpösuojalla, kun muotoilen niitä. Kun on yli 50-vuotias, olisi hyvä käydä lääkärissä tarkistuttamassa hormonitasapaino ja varmistamassa, että saa kaikki tarvittavat ravintoaineet. Senkin vuoksi New Nordicin Hair Volume™ on hyvä lisä päivittäisiin kauneuden- ja terveydenhoitorutiineihin.”

 

Tyyliä unohtamatta

Teri on usein julkisuudessa, joten hänen on tärkeää näyttää hyvältä. ”Tyylivinkkini punaiselle matolle on palkata hyvä stylisti! On hauskaa tehdä heidän kanssaan yhteistyötä, joten vaikka yleensä haluan pehmeät kiharat tai seksikkäät, luonnolliset laineet, on hauska kokeilla välillä jotain uutta. Hiusteni pitäminen kunnossa on hankalampaa! Tähän asti minusta on tuntunut, että joka päivä on uusi mahdollinen hiuskatastrofipäivä. Mutta uskon, että hiusten kauneus tulee sisältäpäin, ja siksi suosittelen New Nordicin Hair Volumea™.”

 

New Nordicin Hair Volume™

Puolet naisista kärsii hiustenlähdöstä. Sen voi aiheuttaa stressi, ruokavalio, päänahan ongelmat, muotoiluaineiden ja -välineiden liika käyttö, hiustenpidennykset tai synnytyksestä toipuminen. Se voi olla myös perinnöllistä. Hiustenlähtö voi vaikuttaa itsetuntoon ja aiheuttaa tarpeetonta stressiä ja ahdistusta. Siksi New Nordic on kehittänyt Hair Volumen™, ravintolisän, joka auttaa ylläpitämään hiusten terveyttä ja tekee hiuksista todistetusti paksummat ja kauniimmat sekä ravitsee hiuksia, kynsiä ja ihoa.

Tabletit perustuvat ainutlaatuiseen, Ruotsissa kehitettyyn omenan, hirssin, aminohappojen, piin ja vitamiinien yhdistelmään, joka tukee hiusten tuuheutta ja kasvua sekä antaa hiustupille, iholle ja kynsille elintärkeitä ravinteita. Nämä ainutlaatuiset tabletit ovat ensimmäinen tuote, jossa on luontaista omenauutetta, joka sisältää luonnollista proantosyanidiinia.

Tabletit ravitsevat myös hiusjuuria. Biotiini ja pantoteenihappo ovat olennaisen tärkeitä B-vitamiineja, joilla on keskeinen rooli hiustupen ja ihon kudosten aineenvaihdunnassa sekä terveiden hiusten, ihon ja kynsien ylläpidossa. Hirssi on gluteeniton vilja, joka sisältää luontaista miliasiinia. Pii on luonnollinen kivennäisaine, joka on tärkeä iholle ja kynsille. Aminohappo L-kysteiini on keratiinin ainesosa. Keratiini on proteiini, joka on tärkeä ihon ja kynsien ravintoaine. Hiukset koostuvat pääosin keratiinista. Keratiini tekee hiuksista vakaat ja auttavat niitä pysymään vahvoina ja joustavina. Ota yksi tabletti päivässä veden kera.

Teri Hatcher on New Nordicin Hair Volumen™ kansainvälinen brändilähettiläs.
Tutustu Teri Hatcherin YouTube-kanavaan Hatching Changeen 

Copyright © 2017 New Nordic Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.