Wonder Legs™

  • VERENKIERTO
  • RANNIKKOMÄNNYNKUORIUUTETTA JA VIININLEHTIUUTETTA
  • VAHVA VALMISTE
  • AUTTAA VÄHENTÄMÄÄN VÄSYNEISYYDEN TUNNETTA JALOISSA
  • YKSI TABLETTI PÄIVÄSSÄ

Kertatilaus 26,90 €
Norm. 26,90 €


Kuva

MINUN TARINANI
Wonder Legs™

Olen todella iloinen, että päätin aloittaa Wonder Legsin käytön. Minun ei enää tarvitse miettiä, pystynkö osallistumaan aktiviteetteihin ystävieni kanssa tai pääsenkö portaita ylös. Wonder Legs on tainnut tehdä jaloistani notkeammat, ja minulla on enemmän energiaa. Ystävänikin ovat huomanneet, kuinka paljon virkeämpi olen.

- Marta

 

Kuva
Kuva

VÄSYNEET JA RASKAILTA TUNTUVAT JALAT

Wonder Legs™ valmiste tekee jaloista keveät ja vähentää erityisesti pitkäaikaisesta istumisesta tai seisomisesta johtuvaa väsyneisyyden tunnetta jaloissa. Wonder Legs -tabletin ainesosat auttavat ylläpitämään verisuoniston normaalia toimintaa. Tuote sisältää rannikkomännyn kuoriuutetta ja punaisen viinirypäleen lehtiuutetta ja C-vitamiinia. C-vitamiini edistää verisuonten normaalia kollageeninmuodostusta. Valmistamme Wonder Legs -tabletit Ruotsissa.

Kuva

SUOSITELTU VUOROKAUSIANNOS

1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elämäntapojen korvikkeena. Ei alle 11-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Tarkista yhteensopivuus lääkkeidesi kanssa lääkäriltä. Ei sovi Marevan verenohennuslääkkeen kanssa yhteen. Valmistettu Ruotsissa farmaseuttisen laadunvalvonnan alaisuudessa.


Kuva

WONDER LEGSIN KÄYTTÖ

  • Kun haluat ylläpitää jalkojen hyvinvointia ja aktiivisuutta koko päivän.
  • Kun jalat tuntuvat raskailta pitkäaikaisen istumisen tai seisomisen takia.
  • Kun jalkojen väsymys ja turvotus tekee sinut väsyneeksi.
Kuva

RANNIKKOMÄNTY (Pinus pinaster, Aiton)

Rannikkomänty on läntisellä ja lounaisella Välimerenalueella kasvava havupuu. Se saattaa kasvaa jopa 20-35m korkeaksi ja sen kaarna on hyvin paksua ja puna-oranssia väriltään. Rannikkomännyn neulaset saattavat kasvaa jopa 22cm pitkiksi. Perinteisesti männyn nilasta tehtyä jauhoa on lisätty leipään. Tiede on selvittänyt että rannikkomännynkuoriuute sisältää paljon proantosyanideja.

VIINIKÖYNNÖS (Vitis vinifera L.)

Viiniköynnös (vitis vinifera) kasvaa pääasiallisesti Välimeren ja Keski-Euroopan sekä Kaakkois-Aasian alueilla. Sen lehdet ovat sydämen muotoiset ja sahalaitaisia. Kasvin tunnetty hedelmä on viinirypäle, jota käytetään sekä viinivalmistuksessa että syötävänä hedelmänä.

MUSTAPIPPURI (Piper nigrum L.)

Pippurit kasvavat trooppisilla alueilla, joissa sataa paljon ja lämpätilat ovat kuumat. Mustapippuri on kotoisin Intian Keralan alueelta, josta se päätyi ihmisten mukana Assamiin ja Ceyloniin, Thaimaahan, Malesiaan ja Indonesiaan sekä muihin Kaakkois-Aasian maihin.

KOOT

Kuva

30 tablettia

Write Your Own Review

Pyydämme vahvistamaan ylläolevan, jotta voimme vähentää roskapostia ja väärinkäytöksiä.

Olet arvostelemassa:Wonder Legs™
Arviosi

Vuorokausiannos sisältää / Dygnsdosen innehåller 1 tabl.
Rannikkomännynkuoriuute / Barkextrakt från medelhavstall  (Pinus pinaster Aiton) 360 mg
Viiniköynnöksenlehtiuute / Vinrankabladsextrakt (Vitis vinifera L.) 360 mg
Mustapippuriuute / Svartpeppar extrakt (Piper nigrum L.) 20 mg
standardoitu 40 %:iin piperiiniä / standardiserat till 40 % piperin
C-vitamiini / Vitamin C 40 mg (50*)
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta / *% av referensvärdet för det dagliga intaget


ANNOSTUS JA KÄYTTÖOHJE / DOSERING OCH BRUKSANVISNING
FI
: 1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elämäntapojen korvikkeena. Ei alle 11-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Tarkista yhteensopivuus lääkkeidesi kanssa lääkäriltä. Ei sovi Marevan verenohennuslääkkeen kanssa yhteen. Valmistettu Ruotsissa farmaseuttien laadunvalvonnan alaisuudessa.

SE: 1 tablett dagligen tillsammans med måltid. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte andvändas som ett alternativ till en varierad kost eller hälsosam livsstil. Ej för barn under 11 år. Rekommenderas ej för det gravida eller ammande kvinnor. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn. Kontrollera kompatibilitet med läkemedel med läkaren.

AINESOSAT/ INGREDIENSER
FI
: Standardoitu rannikkomännyn kuoriuute (Pinus pinaster, Aiton), standardoitu viininlehtiuute (Vitis vinifera L.), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), C-vitamiini (askorbiinihappo), mustapippuriuute (Piper nigirum L.) pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), sakeuttamisaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi).

SE: Standardiserat barkextrakt frän medelhavstall (Pinus pinaster Aiton), standardiserat extrakt frän vindruvsblad (Vitis vinifera L.), fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), vitamin C (ascorbinsyra), svartpeppar ekstrakt (Piper nigrum L.), ytbehandlingsmedel (hydroxypropylmethyl cellulosa,  magnesiumsalter av fettsyror), konsistensmedel (tvärbunden natriumkarboxymetylcellulosa), klupförebyggande medel (kiseldioxid).

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS