Skin Care™ Perfect Tan

  • EDISTÄÄ JA YLLÄPITÄÄ IHON NORMAALIA PIGMENTOITUMISTA
  • EDISTÄÄ KOLLAGEENIN MUODOSTUMISTA
  • SUOJAA SOLUJA HAPETTUMISSTRESSILTÄ
Hinta
34,50 €

Kuva
Kuva

Skin Care™  Perfect Tan on ainutlaatuinen aurinkotabletti, joka auttaa ylläpitämään ihon normaalia väritystä kun olet jo ruskettunut. Perfect Tan on uuden sukupolven aurinkotabletti ja ravintolisä. Tabletti sisältää mandariiniuutetta, pomelouutetta, kaprisuutetta ja mustapippuriuutetta. Perfect Tan sisältää myös kuparia, joka edistää ihon normaalia pigmentoitumista. C-vitamiini edistää sekä solujen suojautumista hapettumisstressiltä että normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Näin ollen iho saa suojaa auringonvalon vanhentavalta vaikutukselta ja vapailta radikaaleilta. Perfect Tan ei korvaa aurinkorasvoja ja sitä tulisi aina käyttää sopivan aurinkosuojakertoimen kanssa.

Kuva

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS JA KÄYTTÖOHJE

2 tablettia päivässä veden kanssa aterian yhteydessä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, aloita Perfect Tan tuotteen käyttö 4 viikkoa ennen kuin otat aurinkoa ja jatka sen käyttöä 1 kuukauden ajan sen jälkeen ylläpitääksesi rusketustasi. Käytä aina sopivaa aurinkosuojakerrointa ottaessasi aurinkoa. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ei alle 11-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille ilman terveysalan ammattilaisen lupaa. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Kuva

Mandariini (Citrus reticulata, Blanco)
Mandariiniuute sisältää naringeniiniä ja hesperitiiniä. Mandariinit poimitaan, kuivataan ja uutetaan niin että kasvissa olevat luonnolliset yhdisteet saadaan hyvin talteen.

Pomelo (Citrus grandis L.)
Pomelo on suurin kaikista sitrushedelmistä ja sen hedelmänliha on hyvin C-vitamiinipitoista. Hedelmän halkaisija voi olla 10–30 cm ja se maistuu makealta. Pomelossa on hyvin paksu kuori.

Kapri (Capparis spinosa L.)
Oikea kapris on avautumaton capers kasvin kukannuppu. Kasvin nuppuja kerätään päivittäin käsin toukokuusta kesäkuulle, koska nuput kehittyvät nopeasti se on tehtävä mahdollisimman aikaisessa kehitysvaiheessa. Poimitut nuput lajitellaan. Pienimmät nuput ovat korkealaatuisimpia. 

PAKKAUSKOOT

Kuva

60 tablettia

Kuva
Kuva
Kuva
  • Skin Care™ Perfect Tan on gluteeniton.
  • Skin Care™ Perfect Tan on maidoton.
  • Skin Care™ Perfect Tan sopii myös vegaaneille sillä siinä ei ole eläinkunnasta saatuja ainesosia.

Write Your Own Review

Pyydämme vahvistamaan ylläolevan, jotta voimme vähentää roskapostia ja väärinkäytöksiä.

Olet arvostelemassa:Skin Care™ Perfect Tan
Your Rating

VUOROKAUSIANNOS SISÄLTÄÄ / DYGNDOSEN INNEHÅLLER   2 tabl.
Mandariiniuute / Mandarin extrakt (Citrus reticulate Blanco 80 mg
- josta / varav 40% hesperitiiniä /  hesperitin    
Mandariiniöljy /  Mandarin olje (Citrus reticulate Blanco) 6 mg
Pomelouute / Pomelo extrakt (Citrus grandis L.) 160 mg
- josta / varav 40% naringeniiniä / naringenin    
Kaprisuute / Kapers extrakt (Capparis spinosa L.) 200 mg
Mustapippuria / Svartpepper (Piper nigrum L.) 4 mg
- josta / varav 40% piperiiniä/ piperin    
C-vitamiinia / vitamin C 60 mg  (*75) 
Kupari / Koppar 1 mg  (*100)
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta / *% av referensvärdet för det dagliga intaget
   

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS / REKOMMENDERAD DAGLIG DOS

FI: 2 tablettia päivässä veden kanssa aterian yhteydessä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, aloita Perfect Tan tuotteen käyttö 4 viikkoa ennen kuin otat aurinkoa ja jatka sen käyttöä 1 kuukauden ajan sen jälkeen ylläpitääksesi rusketustasi. Käytä aina sopivaa aurinkosuojakerrointa ottaessasi aurinkoa. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ei alle 11-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille ilman terveysalan ammattilaisen lupaa. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

SE: 2 tabletter dagligen i samband med måltid.  För bästa resultat, börja med Perfect Tan 4 veckor innan du solar. Fortsätt att använda tabletter för 1 månad efter solning att behålla din solbränna. Använd alltid lämplig solskyddfaktor när du solar. Den rekommenderad dagliga dosen får inte överskridas. Bör inte användas som ersättning för en mångsidig kost. Sunda levnadsvanor är också viktiga. Inte för barn under 11 år. Rekommenderas inte för gravida eller ammande kvinnor utan att ha diskuterat med hälsopersonal. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn.

AINESOSAT / INGREDIENSER

FI: täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), kaprisuute (Capparis sinosa L.),  pomelouute (Citrus grandis L.), mandariiniuute (Citrus reticulata Blanco), C-vitamiini (askorbiinihappo), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, talkki, rasvahappojen magnesiumsuolat), mustapippuriuute (Piper nigirum L.), sakeuttamisaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi), väriaineita (punajuuri, riboflaviini), mandariiniöljy (Citrus Reticulata Blanco), kivennäisaine (kuparisulfaatti).

SE: fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), kappers extrakt (Capparis sinosa L.),  pomelo extrakt (Citrus grandis L.), mandarin extract (Citrus reticulata Blanco), C-vitamin (askorbinsyra), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, talkum, magnesiumsalter av fettsyror), svart peppar extrakt (Piper nigirum L.), konsistensmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), klumpförebyggandemedel (kiseloxid), färgämnen (rödbeta, riboflavin), mandarin olje (Citrus reticulata Blanco), mineral (kopparsulfat).

Copyright © 2017 New Nordic Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.