Skin Care™ Collagen Filler

  • RAVITSEE, STIMULOI JA YLLÄPITÄÄ PEHMEÄÄ IHOKUDOSTA
  • ENNALTAEHKÄISEE RYPPYJEN MUODOSTUMISTA
  • SISÄLTÄÄ LUONNOLLISTA KOLLAGEENIA SEKÄ C-VITAMIINIA
  • SUOJAA SOLUJA HAPETTUMISSTRESSILTÄ
Hinta
33,95 €

Kuva
Kuva

KAUNEUTTA SISÄLTÄPÄIN

Skin Care™ tableteissa on kaloista saatavaa kollageenia (tyyppiä 1), joka on hyvin samanlaista kuin mitä ihossamme on luonnostaan. Valmiste sisältää myös granaattiomenaa, tomaattia ja astaksantiinia (luonnollinen karotenoidi). C-vitamiini edistää sekä solujen suojautumista hapettumisstressiltä että normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Hyvä kollageenituotanto ylläpitää ihon kimmoisuutta ja ennaltaehkäisee ryppyjä.

Kuva

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS JA KÄYTTÖOHJE

Alle 40 vuotiaat: 2 tablettia päivässä. Yli 40 vuotiaat: 3 tablettia päivässä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ei alle 11-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille ilman terveysalan ammattilaisen lupaa. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Kuva

Granaattiomena (Punica granatum L.)
Granaattiomenan alkuperä on Läntisillä Himalaja vuorilla. Hedelmässä on useita luonnollisia yhdisteitä, joista yksi on ellageenihappo. Granaattiomenat valitaan tarkasti, ne poimitaan, kuivataan ja uutetaan niin että kasvissa olevat luonnolliset yhdisteet saadaan hyvin talteen.

Merilevä (Haematococcus pluvialis, Flotou.)
Skin Care Collagen Filler tableteissa käytetty merilevä sisältää astaksantiini antioksidanttia, joka suojaa kasvin soluja ulkoisilta stressitekijöiltä, kuten auringonvalolta.  Astaksantiini on luonnollinen antioksidantti.

Tomaatti (Lycopersikum aesculentum L.)
Tomaatti sisältää luonnollisesti paljon lykopeenia. Lykopeeni on yksi tomaatissa luonnollisesti esiintyvistä vahvoista antioksidanteista. 

PAKKAUSKOOT

Kuva

60 tablettia

Kuva
Kuva
  • Skin Care™ Collagen filler tuotteessa käytetyt kasvit eivät ole geneettisesti modifioituja.
  • Skin Care™ Collagen filler on maidoton, joten se sopii myös maitoallergioista tai laktoosi-intoleranssista kärsiville..

Write Your Own Review

Pyydämme vahvistamaan ylläolevan, jotta voimme vähentää roskapostia ja väärinkäytöksiä.

Olet arvostelemassa:Skin Care™ Collagen Filler
Arvostelusi

VUOROKAUSIANNOS SISÄLTÄÄ / REKOMMENDERAD DAGLIG DOS  2 tabl. 3 tabl.
Kollageeni (kalasta) 200 mg 300 mg

Granaattiomena / Granatäpple (Punica granatum L.)

- josta/varav 40% ellagiinihappoa / ellagensyra

134 mg 201 mg

Tomaattiuute / Tomat extrakt

- josta/varav 1% lykopeeniä/lykopen

60 mg 90 mg

Merileväuute / Algextrakt (Haematococus pluvialis Floutou.)

- josta / varav 2% astaksantiinia/astaxantin

68 mg 102 mg
Mustapippuria / Svartpepper (Piper nigrum L.) 4 mg 6 mg
C-vitamiinia / vitamin C 54 mg (*66) 81 mg (101*)
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta / *% av referensvärdet för det dagliga intaget
   

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS / INNEHÅLL PER DAGS DOS

FI: Alle 40 vuotiaat: 2 tablettia päivässä. Yli 40 vuotiaat: 3 tablettia päivässä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ei alle 11-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille ilman terveysalan ammattilaisen lupaa. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

SE: Under 40 år: 2 tabletter om dagen. Över 40 åriga: 3 tabletter om dagen. Den rekommenderad dagliga dosen får inte överskridas. Bör inte användas som ersättning för en mångsidig kost. Sunda levnadsvanor är också viktiga. Inte för barn under 11 år. Rekommenderas inte för gravida eller ammande kvinnor utan att ha diskuterat med hälsopersonal. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn.

AINESOSAT

FI: täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kollageeni (kalasta), granaattiomenauute (Punica granatum L.) leväuute (Haematococcus pluvialis Floutou.), tomaattiuute (Lycopersicum escalentum L.) C-vitamiini (askorbiinihappo), pintakäsittelyaineita (hydroksipropyylimetyyliselluloosa , rasvahappojen magnesiumsuolat, talkki) sakeuttamisaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), väriaineita (punajuuri, karamelli), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi), mustapippuriuute (Piper nigirum L.)

SE: fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), kollagen (från fisk), granatäpple extrakt (Punica granatum L.), algextrakt (Haematococcus pluvialis Floutou.), tomatextrakt (Lycopersicum escalentum L.), vitamin C (askorbinsyra), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, magnesiumsalter av fettsyror, talkum), konsistensmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), färgämnen (rödbeta, karamell), klumpförebyggandemedel (kiseloxid), svart peppar extrakt (Piper nigirum L.)

Copyright © 2017 New Nordic Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.