Skin Care™ Collagen Filler

  • RAVITSEE, STIMULOI JA YLLÄPITÄÄ PEHMEÄÄ IHOKUDOSTA
  • ENNALTAEHKÄISEE RYPPYJEN MUODOSTUMISTA
  • SISÄLTÄÄ KERAMIDEJA JOTKA AUTTAVAT YLLÄPITÄMÄÄN IHON NUOREKKUUTTA
  • SISÄLTÄÄ LUONNOLLISTA KOLLAGEENIA SEKÄ C-VITAMIINIA
  • SUOJAA SOLUJA HAPETTUMISSTRESSILTÄ
 

Kertatilaus 36,30 €
Norm. 36,30 €


Kuva
Kuva

KAUNEUTTA SISÄLTÄPÄIN

Skin Care Collagen Filler tekee ihosta hyvinvoivan, se parantaa ihon kosteustasapainoa, ja saa ihon tuntumaan kiinteämmältä sekä vähentää juonteita. Tableteissa on kaloista saatavaa kollageenia (tyyppiä 1), joka on hyvin samanlaista kuin mitä ihossamme on luonnostaan. Valmiste sisältää myös keramideja, granaattiomenaa, tomaattia ja astaksantiinia (luonnollinen karotenoidi). C-vitamiini edistää sekä solujen suojautumista hapettumisstressiltä että normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Hyvä kollageenituotanto ylläpitää ihon kimmoisuutta ja ennaltaehkäisee ryppyjä.

Kuva

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS JA KÄYTTÖOHJE

4 tablettia päivässä 8 viikon ajan, 2 aamulla ja 2 illalla. Tämän jälkeen 2 tablettia päivässä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei alle 12-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille ilman terveysalan ammattilaisen lupaa. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Kuva

Granaattiomena (Punica granatum L.)
Granaattiomenan alkuperä on Läntisillä Himalaja vuorilla. Hedelmässä on useita luonnollisia yhdisteitä, joista yksi on ellageenihappo. Granaattiomenat valitaan tarkasti, ne poimitaan, kuivataan ja uutetaan niin että kasvissa olevat luonnolliset yhdisteet saadaan hyvin talteen.

Merilevä (Haematococcus pluvialis, Flotou.)
Skin Care Collagen Filler tableteissa käytetty merilevä sisältää astaksantiini antioksidanttia, joka suojaa kasvin soluja ulkoisilta stressitekijöiltä, kuten auringonvalolta.  Astaksantiini on luonnollinen antioksidantti.

Tomaatti (Lycopersikum aesculentum L.)
Tomaatti sisältää luonnollisesti paljon lykopeenia. Lykopeeni on yksi tomaatissa luonnollisesti esiintyvistä vahvoista antioksidanteista. 

PAKKAUSKOOT

Kuva

60 tablettia

Write Your Own Review

Pyydämme vahvistamaan ylläolevan, jotta voimme vähentää roskapostia ja väärinkäytöksiä.

Olet arvostelemassa:Skin Care™ Collagen Filler
Arviosi

VUOROKAUSIANNOS SISÄLTÄÄ / REKOMMENDERAD DAGLIG DOS  2 tabl. 4 tabl.
Kollageeni (kalasta) / Kollagen (från fisk) 200 mg 400 mg

Granaattiomena / Granatäpple (Punica granatum L.) - josta/varav 40% ellagiinihappoa / ellagensyra

134 mg 268 mg

Levä / Alg (Haematococus pluvialis Floutou.) - josta/varav 2% astaksantaania/astaxantin

60 mg 120 mg

Tomaattiuute / Tomat extrakt - josta/varav 1% lykopeeniä/lykopen

60 mg 120 mg

Vehnäkeramidiuute/ Vete Ceramid extrakt (Triticum aestivum L.)

60 mg 120 mg

Merileväuute / Algextrakt (Haematococus pluvialis Floutou.) - josta / varav 2% astaksantiinia/astaxantin

68 mg 136 mg

Mustapippuria / Svartpepper (Piper nigrum L.) - josta / varav 40% piperiiniä / piperin

4 mg 8 mg
C-vitamiinia / vitamin C 54 mg (*68) 109 mg (135*)
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta / *% av referensvärdet för det dagliga intaget
   

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS / INNEHÅLL PER DAGS DOS

FI: 4 tablettia päivässä 8 viikon ajan, 2 aamulla ja 2 illalla. Tämän jälkeen 2 tablettia päivässä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei alle 12-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille ilman terveysalan ammattilaisen lupaa. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

SE: 4 tabletter om dagen för 8 veckor, 2 på morgonen och 2 på kväll. Därefter 2 tabletter om dagen. Kosttillskott är avsedda att komplettera kosten och ska inte användas som ersättning för varierad kost eller en hälsosam livsstil. Den rekommenderad dagliga dosen får inte överskridas. Inte för barn under 12 år. Rekommenderas inte för gravida eller ammande kvinnor utan lov av hälsovårdspersonal. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn.

AINESOSAT

FI: t Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kollageeni (kalasta), granaattiomenauute (Punica granatum L.) levä (Haematococcus pluvialis L.), tomaattiuute (Lycopersicon esculentum L.), vehnäkeramidiuute (Triticum aestivum, L.), C-vitamiini (l-askorbiinihappo), kiillotusaineita (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), kantaja-aine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi), väriaineita (punajuuriväri ammoniummenetelmän sokerikulööri), mustapippuri (Piper nigrum L.), perunatärkkelys.

SE:  Fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), kollagen (från fisk), granatäpple extrakt (Punica granatum L.), alg (Haematococcus pluvialis L.), tomat extrakt (Lycopersicon esculentum L.), vete ceramid extrakt (Triticum aestivum, L.), vitamin C (l-askorbinsyra), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), bärare (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), klumpförebyggandemedel (kiseldioxid), färgämnen (rödbetsfött, sockerkulör ammoniakprocessen), svartpeppar (Piper nigrum L.), potatisstärkelse.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS