New Nordicin Tietosuojaseloste

Tämä tietosuojaseloste selventää miten käsittelemme ja suojaamme antamasi tiedot verkkosivuillamme (jäljempänä verkkokauppa). Verkkokauppamme on sitoutunut varmistamaan, että tietosi ovat suojatut. Mikäli pyydämme sinulta tietoja, joilla pystymme identifioimaan sinut, kun käytät verkkokauppaamme, käytämme niitä vain tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Saatamme muuttaa selostetta päivittämällä sivun tiedot. Suosittelemme että käyt lukemassa tämän sivun tiedot säännöllisesti, jotta olet edelleen sitä mieltä, että haluat jatkaa käyttämään verkkokauppaamme muutosten jälkeen.

Rekisterinpitäjä

New Nordic Oy (Jäljempänä New Nordic)
Y-tunnus: 1882604-6
Lars Sonckin kaari 16
02260 Espoo
Puhelin: +358 9 8540742
Sähköposti info(at)newnordic.fi

 

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Nanna Moilanen
c/o New Nordic
Puhelin: +358 9 8540742
Sähköposti: info(at)newnordic.fi


Mitä tietoja minusta voidaan kerätä

Keräämme sinusta seuraavia tietoja, jotta voimme toimittaa tilaamasi tuotteet, ja jotta voimme palvella sinua paremmin:

  • nimi
  • osoitetiedot ja sähköpostitiedot
  • demografisia tietoja kuten postinumero, kiinnostukset ja toiveet
  • Muita relevantteja tietoja jotka ovat oleellisia tarjouksiin ja kyselyihin liittyen

Kattava luettelo niistä evästeistä joita keräämme löydät kohdasta ”Evästeet joita keräämme”


Mihin tietojani käytetään

Henkilötietoja käsitellään ja tarvitaan ymmärtääksemme tarpeitasi ja tarjotaksemme sinulle paremman palvelun, sekä seuraavien syiden vuoksi:

  • Asiakkuuden ylläpitämiseen
  • Voimme käyttää tietoja parantaaksemme tuotteita ja palveluitamme.
  • Saatamme ajoittain lähettää sähköpostiviestejä uusista tuotteistamme, erikoistarjouksista ja muista sinua mahdollisesti kiinnostavista sisällöistä.
  • Saatamme olla sinuun yhteydessä myös asiakastutkimustarkoituksessa. Saatamme olla sinuun yhteydessä postitse, sähköpostitse tai puhelimitse. Teemme asiakastutkimuksia parantaaksemme verkkokauppamme sisältöä vastaamaan paremmin tarpeitasi.


Tietojen luovuttaminen ja siirtäminen

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Tietoja voidaan siirtää rekisterinpitäjän valikoimille yhteistyökumppaneille, jotka käsittelevät tietoja rekisterinpitäjän lukuun, osapuolten välisen yhteistyösopimuksen perusteella. Tällöin tietojen käsittelijällä ei ole oikeutta käsitellä siirrettyjä tietoja omaan lukuunsa, omissa henkilörekistereissään.

Miten tietojani säilytetään ja suojataan

Olemme sitoutuneet varmistamaan, että tietosi ovat suojattu. Estääksemme tietojen luvattoman käytön tai tietovuodon, olemme ottaneet käyttöön sopivat fyysiset, sähköiset ja sisäiset prosessimenettelyt verkossa keräämien tietojen suojaamiseksi ja turvaamiseksi

 

Evästeet

Eväste on pieni tiedosto, joka pyytää lupaa tallentua tietokoneen kiintolevylle. Kun olet hyväksynyt evästeen tallentamisen, tiedosto lisätään ja eväste auttaa meitä analysoimaan verkkoliikennettä tai antamaan sinulle tietoa, kun vierailet tietyssä sivustossa. Evästeet mahdollistavat, että verkkosovellukset on personoitu sinulle. Verkkosovellus voi räätälöidä toimintansa tarpeisiisi, keräämällä ja muistamalla mieltymyksesi.

Käytämme verkkoliikenteen lokitietoevästeitä tunnistamaan, mitkä sivuistamme ovat käytössä. Tämä auttaa meitä analysoimaan tietoja verkkosivuliikenteestä ja parantamaan verkkosivustoamme räätälöimällä sen asiakkaiden tarpeisiin. Käytämme näitä tietoja vain tilastollisiin analyyseihin ja tämän jälkeen tiedot poistetaan järjestelmästä.

Kaiken kaikkiaan evästeet auttavat meitä tarjoamaan sinulle paremman verkkosivuston, jonka avulla voimme seurata sivuja joita pidät hyödyllisinä. Eväste ei millään tavoin anna meille pääsyä tietokoneeseesi tai minkäänlaisia tietoja sinusta. Se jakaa kanssamme vain tiedot, jotka haluat jakaa kanssamme. Voit hyväksyä tai hylätä evästeet. Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät automaattisesti evästeet, mutta voit yleensä muuttaa selaimen asetusta evästeiden hylkäämiseen, jos haluat. Tämä voi estää sinua käyttämästä verkkosivustoa kokonaisvaltaisesti.

 

Linkit muille sivustoille

Sivustomme voi sisältää linkkejä muihin kiinnostaviin sivustoihin. Kuitenkin, kun olet poistunut sivustoltamme, sinun on huomattava, että meillä ei ole minkäänlaista valvontaa kyseisellä verkkosivustolla. Siksi emme voi olla vastuussa kaikkien tarjoamiesi tietojen suojaamisesta muilla sivustoilla tai yksityisyydestä tällaisten sivustojen vierailun aikana, eikä tällaisia sivustoja ole tämän tietosuojaselosteen alainen. Sinun on noudatettava varovaisuutta ja tarkasteltava kyseisen verkkosivuston tietosuojalausuntoa.


Omien tietojesi hallinta

Voit halutessasi rajoittaa henkilötietojesi keräämistä tai käyttöä seuraavilla tavoilla:

• Aina, kun sinua pyydetään täyttämään verkkosivustolla oleva lomake, etsi laatikko, jota napsauttamalla voit osoittamalla, että et halua käyttää antamiasi tietoja suoramarkkinointitarkoituksiin

• jos olet aiemmin sopinut, että käytämme henkilökohtaisia tietojasi suoraan markkinointitarkoituksiin, voit muuttaa mielesi milloin tahansa ilmoittamalla meille yhteydenottolomakkeellamme.

Emme myy, levitä tai vuokraa henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille, ellei meillä ole lupaa tai pyyntö johtuu lakisääteisistä vaatimuksista. Saatamme lähettää sinulle suoramarkkinointia  kolmansista osapuolista, jotka mielestämme saattavat kiinnostaa sinua, mikäli olet antanut meille siihen luvan.

Rekisteröidyllä henkilöllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Rekisteröidyn pyynnöstä teemme henkilötietoihin tarpeelliset oikaisut ja täydennykset tai poistamme käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet tiedot. Tietojen tarkastus ja päivitys tapahtuu ottamalla yhteys rekisteriä hoitavaan henkilöön.

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimuksia varten sekä saada omia tietojaan henkilötietolain edellyttämässä laajuudessa.

Jos uskot että henkilötietosi tai muut tiedot eivät ole ajan tasalla tai ovat puutteellisia, pyydämme että olet meihin yhteydessä pikimmiten lähettämällä meille sähköpostia tai käyttämällä yhteydenottolomakettamme. Oikaisemme tietosi hetimmiten.

 

Evästeet joita keräämme

Alla oleva taulukko listaa keräämämme evästeet ja minkälaista tietoa ne tallentavat.

 

Evästeen nimi

Evästeen kuvaus

FORM_KEY

Tallentaa satunnaisesti luodun tunnuksen, jolla estetään väärennetyt pyynnöt.

PHPSESSID

Istuntotunnuksesi palvelimella.

GUEST-VIEW

Mahdolllista  vierailijoita katsomaan ja editoimaan tilauksiaan..

PERSISTENT_SHOPPING_CART

Linkki ostoskorisi sisällön tarkasteluun ja katseluhistoriaan, mikäli olet pyytänyt sitä.

STF

Tietoja tuotteista, jotka olet lähettänyt ystäville.

STORE

Kauppa näkymä tai kielivalinta.

USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE

Ilmaisee, salliiko asiakas evästeiden käytön.

MAGE-CACHE-SESSID

Helpottaa sisällön välimuistia selaimessa, jotta sivut ladataan nopeammin.

MAGE-CACHE-STORAGE

Helpottaa sisällön välimuistia selaimessa, jotta sivut ladataan nopeammin..

MAGE-CACHE-STORAGE-SECTION-INVALIDATION

Helpottaa sisällön välimuistia selaimessa, jotta sivut ladataan nopeammin.

MAGE-CACHE-TIMEOUT

Helpottaa sisällön välimuistia selaimessa, jotta sivut ladataan nopeammin.

SECTION-DATA-IDS

Helpottaa sisällön välimuistia selaimessa, jotta sivut ladataan nopeammin.

PRIVATE_CONTENT_VERSION

Helpottaa sisällön välimuistia selaimessa, jotta sivut ladataan nopeammin.

X-MAGENTO-VARY

Helpottaa sisällön välimuistia selaimessa, jotta sivut ladataan nopeammin.

MAGE-TRANSLATION-FILE-VERSION

Helpottaa sisällön kääntämistä muille kielille

MAGE-TRANSLATION-STORAGE

Helpottaa sisällön kääntämistä muille kielille.

 

 

Copyright © 2017 New Nordic Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.