products_shelf


New Nordic klassikot

Blue Berry™ - Silmien hyvinvoinnin ydin (2000)

Vuosien tutkimus ja yhteistyö tunnettujen silmälääkäreiden kanssa tuotti tulosta, kun vuonna 1997 New Nordicin ensimmäinen luteiinilla vahvistettu mustikkatabletti silmien hoitoon lanseerattiin. Lanseeramisvuodesta lähtien Ruotsissa sijaitseva tehdas on joutunut lisäämään tablettien tuotantomääriä vuosittain. Tällä hetkellä Blue Berry™ -tableteilla on uskollisia käyttäjiä 30 maassa, aina Kiinasta Yhdysvaltoihin asti. Blue Berry™ on yksi New Nordicin klassikoista ja iloksemme sen kysyntä nousee jatkuvasti.
BioDrain® - Kehon puhdistaja (1998)

Maailmassa, jossa lisäaineita on jokaisessa valmisruoassa ja joita syödään yhä enemmän, BioDrain-puhdistustabletit ruokkivat vuosituhannen vaihteen puhdistusaaltoa. Uudenlainen kehoa puhdistava tuote oli vastaus ihmisten tarpeisiin. Aivan alkuvuosina tuotantolinjat olivat ylityöllistettyjä, jotta pystyimme vastaamaan kasvavaan kysyntään. Ennen BioDrain-tablettien tuloa markkinoille, ihmiset joutuivat käyttämään monimutkaisia yrttisekoituksia ja tinktuureja detox-kuureina. BioDrainin sisältämät yrtit ja mineraalit toimivat harmonisesti kehon omien puhdistusprosessien kanssa, ja tuotteesta tuli heti yksi kuluttajien suosikeista. BioDrain tuote on edelleen valikoimassamme ja tukemassa kehomme puhdistusprosesseja.


Frutin® - Mahanesteet kuriin (1992)

Frutin®-tuotteemme oli yksi New Noridicin ensimmäisistä läpimurtotuotteista. Se kehitettiin helpottamaan ja poistamaan närästyksen oireita. Frutin® auttaa mahanesteitä pysymään mahassa eikä päästä niitä nousemaan ruokatorveen, jossa mahahapot aiheuttavat polttavan tunteen. Tätä tuotetta varten New Nordic kehitti erityisen mikronisoidun hedelmäkuidun. Monet ovat yrittäneet turhaan kopioida sitä. Kun hedelmäkuitu pureskellessa sekoittuu dolomiittikalkin kanssa, se muodostaa mahahappojen kanssa kontaktissa luonnollisista hedelmäkuiduista muodostuvan kelluvan vaahtoesteen. Tämä vaahto estää mahahappojen nousun ruokatorveen. Prosessi on todella nopea, ja vaahto kelluu mahanesteiden päällä useita tunteja, ilman että se neutraloi mahahappoja. Tämän vuoksi maha toimii normaalisti, estäen myös bakteerien toiminnan. Vielä 23 vuoden jälkeen tämä tuote on innovatiivinen ja ainutlaatuinen kategoriassaan.


Hair Volume™ - Lisää tuuheutta (2011)


Yhdistämällä omenasta saatavaa hiustenkasvua lisäävää flavonoidia, hiustenkasvuun tarvittavia ravinteita ja aktivoivia ainesosia, onnistuimme luomaan monia palkintoja voittaneen Hair Volume™-tuotteen. Vain viidessä vuodessa Hair Volume™ on saavuttanut paikan päivittäisissä hiustenhoitorutiineissa sekä miehillä että naisilla yli 32 maassa.


Skin Care™ - Aktivoi ihosi kollageenin tuotanto (2012)

New Nordicin teknologinen etumatka ja osaaminen mahdollistaa innovatiivisten tuotteiden kehityksen. Olemme levittäneet voiteita iholle satoja vuosia ja tiedemiehet ovat alkaneet vihdoin ymmärtää miten kasviuutteet ja ravinteet voivat aktivoida ihon syvimpiä kerroksia. Ravinteilla ja kasviuutteilla saavutamme parempia tuloksia kuin pelkästään ihon ulkoisille kerroksille levitettävien voiteiden avulla. Terve iho on kaunis ja nuorekas. New Nordicin tutkimus ihosolujen aktivoimiseen pääsee loistamaan kehittäessämme uudenlaisia ihonhoito- ja kauneudenhoitotuotteita. Skin Care™ Collagen Filler -ravintolisä on tämän kehitystyön tulos. Pieni tabletti, jolla on kyky tehostaa kollageenin tuotantoa sisältäpäin. Sen teho on puhdasta tiedettä, ei taikaa. Tabletin toiminta perustuu tieteellisiin tutkimuksiin. Skin Care™ Collagen Filler on vain alkua. Kehitämme jatkuvasti uudenlaisia ravintolisiä ihonhoitoon New Nordicin laboratoriossa. Haluamme luoda tulevaisuuden ihonhoitotuotteita ja -rutiineja.