Melissa Dream™

  • LEVOLLISTA UNTA JA RENTOUTUSTA
  • SITRUUNAMELISSAA, KAMOMILLAA, B-VITAMIINEJÄ JA MAGNESIUMA
  • HERÄÄ LEVÄNNEENÄ
  • AUTTAA LEVOLLISEN UNEN SAANNISSA
  • TUOTE EI SISÄLLÄ MELATONIINIA

Kertatilaus 30,00 €
Norm. 30,00 €


Kuva

MINUN TARINANI
Melissa Dream™

On todella mahtavaa mennä iltaisin nukkumaan ja tietää, että saa nukuttua ilman heräilyjä. Nyt uskon vahvasti hyvinvointiini ja olen iloinen, että olen saanut elämäni takaisin. On uskomatonta, miten paljon hyvin nukuttu yö vaikuttaa elämänlaatuun.

- Birthe

 

Kuva
Kuva

LEVOLLISTA UNTA JA PSYYKKISTÄ HYVINVOINTIA

Hyvin nukutun yön jälkeen olosi on jälleen terävä ja virkeä. Melissa Dream™ on kasviuutteita sisältävä valmiste, joka tukee kehosi normaalia unirytmiä. Se sisältää rauhoittavia kasveja, kuten kamomillaa ja sitruunamelissaa. Kun nautit näitä kasviuutteita tabletin muodossa, vältät juomasta liikaa nesteitä illalla. Tuote ei aiheuta riippuvuutta, vaan sen luonnolliset kasviuutteet ja vitamiinit tukevat kehon normaaleja toimintoja. B-vitamiinit (B1, B2, B3, B6, B12) ja magnesium tukevat hermoston normaalia toimintaa.

Kuva

SUOSITELTU VUOROKAUSIANNOS JA KÄYTTÖOHJE

2 tablettia päivässä tunti ennen nukkumaanmenoa (Ensimmäisen kahden viikon ajan annostus voi olla 3 tablettia tunti ennen nukkumaanmenoa.) Ei raskaana oleville, imettäville äideille eikä alle 11-vuotiaille lapsille. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei pienten lasten ulottuville. Ravintolisiä ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena eivätkä ne korvaa terveitä elämäntapoja.

Kuva

MELISSA DREAMIN HYÖDYT

  • Kun haluat nukkua koko yön ja herätä levänneenä ja virkeänä.
  • Kun ajatukset ja stressi pitävät sinut hereillä yöllä.
  • Kun haluat käyttää tuotetta, jossa ei ole melatoniinia ja joka ei aiheuta tokkuraisuutta.
Kuva

SITRUUNAMELISSA (Melissa officinalis L.)
Melissa Dream tuote sisältää korkealaatuisia uutteita tarkasti valituista sitruunamelissan lehdistä ja kamomillan kukinnoista. Kasvit poimitaan, kuivataan ja uutetaan niin että kasvissa olevat luonnolliset yhdisteet saadaan hyvin talteen.  Näin voimme taata tuotteen laadun.


KAMOMILLA (Matricaria chamomilla L.)
Kamomilla on yksivuotinen 20-40 cm korkeaksi kasvava kasvi. Kamomillaa kasvaa sekä villinä että viljeltynä. Sen alkuperä on Etelä-Euroopassa ja Aasiassa, vaikka se kasvaa nykyään sekä Keski- että Etelä-Euroopassa.


VIHREÄ TEE (Camelliae senensis L.)
Vihreä tee on lähtöisin Japanista ja Kiinasta. Vihreä tee valmistetaan samoista lehdistä kuin musta tee, mutta vihreän teen lehdet käyvät läpi vähemmän käsittelyä ennen uuttamista. Vihreässä teessä on tunnetusti paljon eri B-vitamiineja.

PAKKAUSKOOT

Kuva

60 tablettia

Kuva

120 tablettia

Write Your Own Review

Pyydämme vahvistamaan ylläolevan, jotta voimme vähentää roskapostia ja väärinkäytöksiä.

Olet arvostelemassa:Melissa Dream™
Arviosi

VUOROKAUSIANNOS SISÄLTÄÄ / DYGNDOSEN INNEHÅLLER 
 2 tabl.  
Sitruunamelissa / Citronmeliss extrakt (Melissa officinalis L.), 10:1 600 mg  
Kamomillauute / Kamomill extract (Matricaria chamomilla L.), 5:1 200 mg  
L-teaniini / L-teanin  134 mg  
Tiamiini / Tiamin 0,9 mg  (82*)
Riboflaviini / Riboflavin  1,1 mg (79*)
Niasiini / Niacin 12 mg (75*)
B6-vitamiini / Vitamin B6 1,3 mg (93*)
B12 vitamiini / Vitamin B12 0,6 mcg (24*)
Magnesium 200 mg (53*)
* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta / *% av referensvärdet för det dagliga intaget    

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS / REKOMMENDERAD DAGLIG DOS

FI: 2 tablettia päivässä tunti ennen nukkumaanmenoa (Ensimmäisen kahden viikon ajan annostus voi olla 3 tablettia tunti ennen nukkumaanmenoa.) Ei raskaana oleville, imettäville äideille eikä alle 11-vuotiaille lapsille. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei pienten lasten ulottuville. Ravintolisiä ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena eivätkä ne korvaa terveitä elämäntapoja.

SE: 2 tabletter om dagen, en timme före sänggåendet. (För två första veckorna, 3 tabletter om dagen en timme före sänggåendet.) Kosttillskott är avsedda att komplettera kosten och ska inte användas som ersättning för varierad kost eller en hälsosam livsstil. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn. Ej för gravida, ammande eller barn under 11 år.

AINESOSAT/ INGREDIENSER

FI: sitruunamelissanlehtiuute (Melissa officinalis L.), täyteaineita (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), magnesiumoksidi, kamomillankukkauute (Matricaria chamomilla L.), L-teaniini, stabilointiaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), pintakäsittelyaineita (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), vitamiineja (nikotiiniamidi, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, tiamiinimononitraatti, syanokobalamiini), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).

SE: Citronmeliss extrakt (Melissa officinalis L.), fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa, dikalciumfosfat), mineral (magnesiumoxid), kamomillextrakt (Matricaria chamomilla L.), L-theanin, konsistensmedel (natriumkarboximetylcellulosa), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropylmetylcellulosa), vitaminer (nikotinamid, pyridoxinhydroklorid, riboflavin, tiaminmononitrat, cyanocobalamin), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS