Hair Volume™ Repair Mask

Kasviuutepohjainen hiusnaamio

  • Sisältää omenaa, kookosta ja hydrolysoitua riisiproteiinia
  • Elvyttää hiusta ja palauttaa hiuksen kosteustasapainoa
  • Korjaa ja vahvistaa hiusta
  • Sopii kaikille hiustyypeille
  • Emme käytä silikonia, sulfaatteja tai mineraaliöljyjä

Kertatilaus 45,00 €


Kuva

Hair Volume™ Repair Mask on syväravitseva korjaava hiusnaamio, joka sisältää omenaa, kookosta ja hydrolysoitua riisiproteiinia. Naamio palauttaa hiuksille kosteutta ja vahvistaa hiusta. Parhaan tuloksen saat, kun käytät Hair Volume hiusnaamiota yhdessä muiden Hair Volume™ -sarjan hoitotuotteiden kanssa. Panosta hiustesi sisäiseen hyvinvointiin Hair Volume™ hiusravinteella.

KÄYTTÖ

  • Levitä naamiota anteliaasti pyyhekuiviin hiuksiin
  • Työstä naamio hiuksiin niiden koko pituudelta
  • Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia. Jos hiuksesi ovat erittäin kuivat, anna vaikuttaa 30 minuuttia.
  • Huuhtele hyvin, mieluiten viileällä vedellä.
  • Käytä kahdesti viikossa ja hiuksesi ovat ihanan pehmeät ja hyvinvoivat joka päivä
Kuva

OMENA
(MALUS DOMESTICA BORKH.)

Malus domestica on kaikkien hyvin tuntema ja rakastama omena. Omenan villi esi-isä Malus sieversii kasvaa vielä tänäkin päivänä Keski-Aasiassa. Tällä herkullisella hedelmällä on ollut merkitystä monien maiden uskonnollisissa menoissa. Se mainitaan myös skandinaavisessa mytologiassa. Jumalatar Iðunn kuvataan antamassa omenia jumalille, jotta nämä säilyisivät ikuisesti nuorina. Tänä päivänä tiede on todistanut omenalla olevan terveysvaikutuksia. Omenan kuori ja siemenet sisältävät monia fytokemikaaleja ja erityisesti polyfenoleita. Omenauutteessa on luonnollista fytokemikaalia proantosyanidia. Palkitut tuotteemme, Hair Volume™ ja Hair Gro™ sisältävät proantosyanidia. Tätä samaa omenauutetta on myös Hair Volume™ shampoossa, hoitoaineessa ja seerumissa.

Write Your Own Review

Pyydämme vahvistamaan ylläolevan, jotta voimme vähentää roskapostia ja väärinkäytöksiä.

Olet arvostelemassa:Hair Volume™ Repair Mask
Arviosi

Herbal Base. Natural Origin. 300 ml / 10 oz

INGREDIENSER
Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Ricinus Communis (Castor Bean) Seed Oil, C15-19 Alkane, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters, Behentrimonium Methosulfate, Behentrimonium Chloride, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Hydrolyzed Rice Protein, Acetum (Vinegar), Phytantriol, Panthenol, Parfum (Fragrance) 100% from natural origin, Dipropylene Glycol, Sodium Benzoate, Cetrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Benzyl Salicylate, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Limonene, Pantolactone, Linalool, Coumarin. Free from Silicone, Sulfated surfactants, Mineral oils. Garanti sans silicone, huile minérale, tensioactif sulfaté.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS