Hair Volume™ Gummies

  • OMENANMAKUISIA PURESKELTAVIA GEELITABLETTEJA
  • BIOTIINI JA SINKKI TUKEVAT NORMAALIA HIUSTENKASVUA JA IHON HYVINVOINTIA
  • SISÄLTÄÄ LUONNOLLISIA KASVIUUTTEITA

Kertatilaus 26,30 €


Kuva
Kuva

HAIR VOLUME GUMMIES™

Hair Volume™ GUMMIES pureskeltavat geelitabletit tukevat hiusten hyvinvointia. Geelitabletit sisältävät hiusten ja hiustupen tarvitsemia ravinteita sekä hiusten kauneutta edistäviä luonnollisia kasviuutteita kuten hirssi-, peltokorte- sekä omenauutetta. Biotiini ja sinkki tukevat normaalia hiustenkasvua ja ihon hyvinvointia. Sinkki tukee myös kynsien kasvua ja hyvinvointia. Hair Volume™ GUMMIES on helppo ja herkullinen tapa huolehtia hiusten hyvinvoinnista.


Kuva

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS

Päiväannos on 2 geelitablettia, ja suositellaan otettavaksi ruokailun yhteydessä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei suositella raskaana oleville, imettäville äideille eikä alle 11-vuotiaille.. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Kuva

HAIR VOLUMEN KÄYTTÖ

  • Vähentää stressistä ja huonosta ruokavaliosta johtuvaa väliaikaista hiustenlähtöä. Edesauttaa hiustenkasvua.
  • Menopaussin jälkeisiin hiuslaadun muutoksiin.
  • Kun haluat antaa hiuksillesi parhaan mahdollisen ravinnepaketin ja ylläpitää hiustesi kauneutta.

Kuva

OMENA (Malus domestica Borkh.)

Käyttämämme omenauute sisältää luonnollisesti omenasta löytyvää proantosyanidi B2 flavonoidia. Omenat poimitaan, kuivataan ja uutetaan niin että halutut kasviyhdisteet säilyvät. Tämä takaa tuotteen korkean laadun.

HIRSSI (Panicum miliaceum L.)

Hirssi on erittäin kestävä ja vaatimattomissa oloissa kasvava vilja. Suosittu terveysruoka gluteiinittomuutensa ja sisältämänsä fytosteroliesteri miliacin takia, jälkimmäisen on todettu vaikuttavan myönteisesti keratiinia muodostaviin soluihin (hiukset, iho ja kynnet).

PELTOKORTE (Equisetum arvense L.)

Peltokorte on yksi eniten piitä sisältävä kasvi maailmassa. Se on myös ns. elävä fossiili, joka lisääntyy itiöiden eikä siementen välityksellä. Näin kasvi pystyy kasvamaan huonoissakin kasvuolosuihteissa ja leviämään.

PAKKAUSKOOT

Kuva

60 Gummies

Write Your Own Review

Pyydämme vahvistamaan ylläolevan, jotta voimme vähentää roskapostia ja väärinkäytöksiä.

Olet arvostelemassa:Hair Volume™ Gummies
Arviosi

VUOROKAUSIANNOS SISÄLTÄÄ DYGNSDOSEN INNEHÅLLER 2 geeli-/geletabl %RI
Omenauute / Äppleextrakt (Malus domestica, Borkh.) 150 mg -
Hirssiuute / Hirsextrakt (Panicum miliaceum, L.) 125 mg -
Peltokorteuute /Åkerfräkenextrakt  (Equisetum arvense, L.) 100 mg -
Biotiini / Biotin  2500 mcg 5000**
Sinkki / Zink 2,5 mg 25

 

 

 

 

 

 

** Vuorokautisen saannin vertailuarvosta / ** av referensvärdet för det dagliga intaget

 

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS / REKOMMENDERAD DAGLIG DOS 

FI: 2 geelitablettia päivässä ruokailun yhteydessä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei suositella raskaana oleville, imettäville äideille eikä lapsille ilman lääkärin lupaa. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

SE: 2 geltabletter dagligen tillsammans med måltid. Kosttillskott är inget alternativ till en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Den rekommenderad dagliga dosen får inte överskridas. Gravida, ammande och barn ska endast använda produkten efter konsultation hos läkare. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn.

INGREDIENTS 

FI: Sokeri, glukoosisiirappi, vesi, hyytelöimisaine (pektiini), omenauute (Malus domestica, Borkh.), happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, natriumsitraatti), omenamehutiiviste, hirssiuute (Panicum miliaceum, L.), peltokorteuute (Equisetum arvense, L.), omena-aromi, väriaine (kiinanretikka), sinkkisitraatti, biotiini.

SE: Socker, glukossirap, vatten, gelmedel (pektin), äppelextrakt (Malus Domestica, Borkh.), surhetsreglerande medel (citronsyra, natriumcitrat), äppeljuicekoncentrat, hirsextrakt (Panicum miliaceum, L.), åkerfräkenextrakt (Equisetum arvense, L.), äppelarom, färgämne (vattenmelonrädisa), zinkcitrat, biotin.

 

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS