Hair Volume™ Shine Serum

HAIR VOLUME™ SHINE SERUM

  • Omenaa ja hirssiä sisältävä hoitoseerumi
  • Palauttaa hiuksille niiden elinvoimaisen ulkomuodon
  • Antaa kiiltoa ja tuuheutaa

Kertatilaus 21,00 €


Kuva

HAIR VOLUME™ SHINE SERUM

Hair Volume™ Shine Serum palauttaa hiuksiisi upean kiillon ja elinvoimaisen olemuksen. Hiuksesi ovat ilmavat ja tuuheat. Shine Serum sisältää hiusten kauneutta edistäviä kasviuutteita kuten omena- ja hirssiuutetta. Parhaan tuloksen saat, kun käytät Shine Seerumia yhdessä muiden Hair Volume™ -sarjan hoitotuotteiden kanssa.

KÄYTTÖ

- Ravista hyvin
- Suihkuta kosteille hiuksille ennen föönausta
- Muotoile kuten haluat

Kuva

OMENA
MALUS DOMESTICA
BORKH.

Malus domestica on kaikkien hyvin tuntema ja rakastama omena. Omenan villi esi-isä Malus sieversii kasvaa vielä tänäkin päivänä Keski-Aasiassa. Tällä herkullisella hedelmällä on ollut merkitystä monien maiden uskonnollisissa menoissa. Se mainitaan myös skandinaavisessa mytologiassa. Jumalatar Iðunn kuvataan antamassa omenia jumalille, jotta nämä säilyisivät ikuisesti nuorina. Tänä päivänä tiede on todistanut omenalla olevan terveysvaikutuksia. Omenan kuori ja siemenet sisältävät monia fytokemikaaleja ja erityisesti polyfenoleita. Omenauutteessa on luonnollista fytokemikaalia proantosyanidia. Palkitut tuotteemme, Hair Volume™ ja Hair Gro™ sisältävät proantosyanidia. Tätä samaa omenauutetta on myös Hair Volume™ shampoossa, hoitoaineessa ja seerumissa.

HAIR VOLUME™

Täydellinen kasviuutteisiin perustuva hiustenhoitosarja, joka hoitaa hiuksiasi sisäisesti ja ulkoisesti.

Kuva
Kuva

BEAUTY IN & OUT
HERBAL BASE. NATURAL ORIGIN.

Me New Nordicissa olemme palavasti kiinnostuneita luonnon terveyttä edistävistä voimista. Meillä on yli 30 vuoden kokemus kasveista ja niiden hyödyistä terveydelle. Kasveista saatavien molekyylien avulla, pystymme aktivoimaan hiustupen ja ihon soluja. Uuden Beauty In & Out -sarjamme avulla pääset kokemaan omakohtaisesti kasvien voiman. Tulokset näkyvät nopeasti ja ovat pitkävaikutteisia. On hyödyllistä käyttää näitä aktiivisia kasviuutteita sekä sisäisesti että ulkoisesti. Et ole koskaan kokenut mitään näin huikeaa kauneudenhoidon saralla.BEAUTY IN KESKITTYY SYIHIN

Kauneutta hoitavat ravintolisämme toimivat sisältäpäin harmonissa kehosi kanssa. Ne tavoittavat solut ihon syvimmissä kerroksissa, minne kosmeettisten valmisteiden vaikutukset eivät yllä.

Kuva

BEAUTY OUT KESKITTYY SEURAUKSIIN

Uusilla ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteillamme on välitön kosmeettinen vaikutus. Ihosi ja hiuksesi tuntuvat sekä näyttävät elinvoimaisilta ja kauniilta. Ulkoiset hoitotuotteemme toimivat synergiassa kauneutta hoitavien ravintolisien kanssa.

Kuva

Write Your Own Review

Pyydämme vahvistamaan ylläolevan, jotta voimme vähentää roskapostia ja väärinkäytöksiä.

Olet arvostelemassa:Hair Volume™ Shine Serum
Arviosi

VALIKOIMA
75 ml / 2.5 oz

AINESOSAT
Aqua (Water), Coco-Caprylate, Glycerin, Pentylene Glycol, Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Acetum (Vinegar), Sodium Chloride, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Hydrolyzed Rice Protein, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Panicum Miliaceum (Millet) Seed Extract, Equisetum Arvense (Horsetail) Extract, Tocopherol (Vitamin E), Pisum Sativum (Pea) Sprout Extract, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Extract, Carthamus Tinctorius (Safflower) Flower Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Parfum (Fragrance) 100% from natural origin, Sodium Benzoate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Hydroxide, Alcohol, Benzyl Salicylate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Limonene, Linalool.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS