Hair Volume™ Shampoo & Conditioner

HERBAL BASED  SHAMPOO + CONDITIONER

 • HAIR VOLUME™ HIUSTENHOITOPAKETTI
 • Hair Volume™ Shampoo korjaa ja kosteuttaa hiuksia
 • Omenaa, hirssiä ja aminohappoja
 • Hair Volume™ Conditioner lisää hiusten ilmavuutta ja kiiltoa, tekee hiuksista pehmeät

Kertatilaus 39,90 €


Kuva

HAIR VOLUME™ SHAMPOO

 • Omenaa, omenaviinietikkaa ja aminohappoja
 • Korjaa hiusta
 • Tekee hiuksista paksumman tuntuiset
 • Lisää hiusten tuuheutta
 • Kosteuttava
 • Emme käytä silikonia, sulfaatteja, mineraaliöljyjä


HAIR VOLUME™ Conditioner
 • Omenaa, hirssiä ja aminohappoja
 • Hiukselle tukea antava ja korjaava hoitoaine
 • Lisää hiusten ilmavuutta ja kiiltoa, tekee hiuksista pehmeät
 • Vähentää sähköisyyttä
 • Emme käytä silikonia, sulfaatteja, mineraaliöljyjä
Kuva

OMENA

MALUS DOMESTICA BORKH.

Malus domestica on kaikkien hyvin tuntema ja rakastama omena. Omenan villi esi-isä Malus sieversii kasvaa vielä tänäkin päivänä Keski-Aasiassa. Tällä herkullisella hedelmällä on ollut merkitystä monien maiden uskonnollisissa menoissa. Se mainitaan myös skandinaavisessa mytologiassa. Jumalatar Iðunn kuvataan antamassa omenia jumalille, jotta nämä säilyisivät ikuisesti nuorina. Tänä päivänä tiede on todistanut omenalla olevan terveysvaikutuksia. Omenan kuori ja siemenet sisältävät monia fytokemikaaleja ja erityisesti polyfenoleita. Omenauutteessa on luonnollista fytokemikaalia proantosyanidia. Palkitut tuotteemme, Hair Volume™ ja Hair Gro™ sisältävät proantosyanidia. Tätä samaa omenauutetta on myös Hair Volume™ shampoossa, hoitoaineessa ja seerumissa.

HAIR VOLUME™

Täydellinen kasviuutteisiin perustuva hiustenhoitosarja, joka hoitaa hiuksiasi sisäisesti ja ulkoisesti.


Kuva
Kuva

BEAUTY IN & OUT
NATURAL BASED. NATURAL ORIGIN.

Me New Nordicissa olemme palavasti kiinnostuneita luonnon terveyttä edistävistä voimista. Meillä on yli 30 vuoden kokemus kasveista ja niiden hyödyistä terveydelle. Kasveista saatavien molekyylien avulla, pystymme aktivoimaan hiustupen ja ihon soluja. Uuden Beauty In & Out -sarjamme avulla pääset kokemaan omakohtaisesti kasvien voiman. Tulokset näkyvät nopeasti ja ovat pitkävaikutteisia. On hyödyllistä käyttää näitä aktiivisia kasviuutteita sekä sisäisesti että ulkoisesti. Et ole koskaan kokenut mitään näin huikeaa kauneudenhoidon saralla.

BEAUTY IN KESKITTYY SYIHIN

Kauneutta hoitavat ravintolisämme toimivat sisältäpäin harmonissa kehosi kanssa. Ne tavoittavat solut ihon syvimmissä kerroksissa, minne kosmeettisten valmisteiden vaikutukset eivät yllä.

Kuva

BEAUTY OUT KESKITTYY SEURAUKSIIN

Uusilla ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteillamme on välitön kosmeettinen vaikutus. Ihosi ja hiuksesi tuntuvat sekä näyttävät elinvoimaisilta ja kauniilta. Ulkoiset hoitotuotteemme toimivat synergiassa kauneutta hoitavien ravintolisien kanssa.

Kuva

Write Your Own Review

Pyydämme vahvistamaan ylläolevan, jotta voimme vähentää roskapostia ja väärinkäytöksiä.

Olet arvostelemassa:Hair Volume™ Shampoo & Conditioner
Arviosi

SHAMPOO:

SORTIMENT

250 ml / 8.5 oz

INGREDIENTS
Aqua, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil, Pyrus Malus Fruit Water, Ricinus Communis Seed Oil, Glycerin, Behentrimonium Methosulfate, Phenoxyethanol, Acetum, Parfum, Cetrimonium Chloride, Hydrolysed Rice Protein, Ethylhexylglycerin, Pyrus Malus Fruit Extract, Citric Acid, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, PotassiumSorbate

BALSAM:

SORTIMENT

250 ml / 8.5 oz

INGREDIENSER

Aqua, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil, Pyrus Malus Fruit Water, Ricinus Communis Seed Oil, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Dipropylene Glycol, Pyrus Malus Fruit Extract, Hydrolyzed Rice Protein, Panicum Miliaceum Seed Extract, Acetum, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Benzyl Salicylate, Citric Acid, Parfum, Behentrimonium Methosulfate, Cetrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS