Hair Volume™ Shampoo

KASVIUUTEPOHJAINEN SHAMPOO

  • Omenaa, omenaviinietikkaa ja aminohappoja
  • Korjaa hiusta
  • Tekee hiuksista paksumman tuntuiset
  • Lisää hiusten tuuheutta
  • Kosteuttava
  • Emme käytä silikonia, sulfaatteja, mineraaliöljyjä

Kertatilaus 21,00 €
Norm. 21,00 €


Kuva

HAIR VOLUME™ SHAMPOO
Hair Volume™ Shampoo korjaa ja kosteuttaa hiuksia. Se antaa hiuksille tukea sekä volyymiä. Hair Volume Shampoo sisältää omenauutetta, omenaviinietikkaa sekä aminohappoja. Parhaan tuloksen saat, kun käytät Hair Volume Shampoota yhdessä muiden Hair Volume™ -sarjan hoitotuotteiden kanssa. Panosta hiustesi sisäiseen hyvinvointiin Hair Volume™ hiusravinteella.

KÄYTTÖ
- Levitä märille hiuksille
- Vaahdota ja huuhtele hyvin

Kuva

OMENA
MALUS DOMESTICA
BORKH.

Malus domestica on kaikkien hyvin tuntema ja rakastama omena. Omenan villi esi-isä Malus sieversii kasvaa vielä tänäkin päivänä Keski-Aasiassa. Tällä herkullisella hedelmällä on ollut merkitystä monien maiden uskonnollisissa menoissa. Se mainitaan myös skandinaavisessa mytologiassa. Jumalatar Iðunn kuvataan antamassa omenia jumalille, jotta nämä säilyisivät ikuisesti nuorina. Tänä päivänä tiede on todistanut omenalla olevan terveysvaikutuksia. Omenan kuori ja siemenet sisältävät monia fytokemikaaleja ja erityisesti polyfenoleita. Omenauutteessa on luonnollista fytokemikaalia proantosyanidia. Palkitut tuotteemme, Hair Volume™ ja Hair Gro™ sisältävät proantosyanidia. Tätä samaa omenauutetta on myös Hair Volume™ shampoossa, hoitoaineessa ja seerumissa.

HAIR VOLUME™

Täydellinen kasviuutteisiin perustuva hiustenhoitosarja, joka hoitaa hiuksiasi sisäisesti ja ulkoisesti.

Kuva
Kuva

BEAUTY IN & OUT
HERBAL BASE. NATURAL ORIGIN.

Me New Nordicissa olemme palavasti kiinnostuneita luonnon terveyttä edistävistä voimista. Meillä on yli 30 vuoden kokemus kasveista ja niiden hyödyistä terveydelle. Kasveista saatavien molekyylien avulla, pystymme aktivoimaan hiustupen ja ihon soluja. Uuden Beauty In & Out -sarjamme avulla pääset kokemaan omakohtaisesti kasvien voiman. Tulokset näkyvät nopeasti ja ovat pitkävaikutteisia. On hyödyllistä käyttää näitä aktiivisia kasviuutteita sekä sisäisesti että ulkoisesti. Et ole koskaan kokenut mitään näin huikeaa kauneudenhoidon saralla.BEAUTY IN KESKITTYY SYIHIN

Kauneutta hoitavat ravintolisämme toimivat sisältäpäin harmonissa kehosi kanssa. Ne tavoittavat solut ihon syvimmissä kerroksissa, minne kosmeettisten valmisteiden vaikutukset eivät yllä.

Kuva

BEAUTY OUT KESKITTYY SEURAUKSIIN

Uusilla ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteillamme on välitön kosmeettinen vaikutus. Ihosi ja hiuksesi tuntuvat sekä näyttävät elinvoimaisilta ja kauniilta. Ulkoiset hoitotuotteemme toimivat synergiassa kauneutta hoitavien ravintolisien kanssa.

Kuva

Write Your Own Review

Pyydämme vahvistamaan ylläolevan, jotta voimme vähentää roskapostia ja väärinkäytöksiä.

Olet arvostelemassa:Hair Volume™ Shampoo
Arviosi

VALIKOIMA
250 ml / 8.5 oz

AINESOSAT
Aqua (Water), Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates Copolymer, Glycerin, Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Hydrolyzed Rice Protein, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Benzyl Salicylate, Acetum (Vinegar), Sodium Chloride, Parfum (Fragrance) 100% from natural origin, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Potassium Sorbate.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS