Hair Volume™ Conditioner

KASVIUUTEPOHJAINEN HOITOAINE

  • Omenaa, hirssiä ja aminohappoja
  • Hiukselle tukea antava ja korjaava hoitoaine
  • Lisää hiusten ilmavuutta ja kiiltoa, tekee hiuksista pehmeät
  • Vähentää sähköisyyttä
  • Emme käytä silikonia, sulfaatteja, mineraaliöljyjä

Kertatilaus 21,00 €


Kuva

HAIR VOLUME™ CONDITIONER
Hair Volume™ Conditioner antaa hiuksille ilmavuutta, kiiltoa ja tekee niistä ihanan pehmeät. Parhaan tuloksen saat, kun käytät Hair Volume hoitoainetta yhdessä muiden Hair Volume™ -sarjan hoitotuotteiden kanssa. Panosta hiustesi sisäiseen hyvinvointiin Hair Volume™ hiusravinteella.

KÄYTTÖ
- Levitä puhtaisiin hiuksiin

- Hiero hoitoainetta hiuksen koko pituudelle
- Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia
- Huuhtele hyvin

Kuva

OMENA
MALUS DOMESTICA
BORKH.

Malus domestica on kaikkien hyvin tuntema ja rakastama omena. Omenan villi esi-isä Malus sieversii kasvaa vielä tänäkin päivänä Keski-Aasiassa. Tällä herkullisella hedelmällä on ollut merkitystä monien maiden uskonnollisissa menoissa. Se mainitaan myös skandinaavisessa mytologiassa. Jumalatar Iðunn kuvataan antamassa omenia jumalille, jotta nämä säilyisivät ikuisesti nuorina. Tänä päivänä tiede on todistanut omenalla olevan terveysvaikutuksia. Omenan kuori ja siemenet sisältävät monia fytokemikaaleja ja erityisesti polyfenoleita. Omenauutteessa on luonnollista fytokemikaalia proantosyanidia. Palkitut tuotteemme, Hair Volume™ ja Hair Gro™ sisältävät proantosyanidia. Tätä samaa omenauutetta on myös Hair Volume™ shampoossa, hoitoaineessa ja seerumissa.

HAIR VOLUME™

Täydellinen kasviuutteisiin perustuva hiustenhoitosarja, joka hoitaa hiuksiasi sisäisesti ja ulkoisesti.

Kuva
Kuva

BEAUTY IN & OUT
HERBAL BASE. NATURAL ORIGIN.

Me New Nordicissa olemme palavasti kiinnostuneita luonnon terveyttä edistävistä voimista. Meillä on yli 30 vuoden kokemus kasveista ja niiden hyödyistä terveydelle. Kasveista saatavien molekyylien avulla, pystymme aktivoimaan hiustupen ja ihon soluja. Uuden Beauty In & Out -sarjamme avulla pääset kokemaan omakohtaisesti kasvien voiman. Tulokset näkyvät nopeasti ja ovat pitkävaikutteisia. On hyödyllistä käyttää näitä aktiivisia kasviuutteita sekä sisäisesti että ulkoisesti. Et ole koskaan kokenut mitään näin huikeaa kauneudenhoidon saralla.BEAUTY IN KESKITTYY SYIHIN

Kauneutta hoitavat ravintolisämme toimivat sisältäpäin harmonissa kehosi kanssa. Ne tavoittavat solut ihon syvimmissä kerroksissa, minne kosmeettisten valmisteiden vaikutukset eivät yllä.

Kuva

BEAUTY OUT KESKITTYY SEURAUKSIIN

Uusilla ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteillamme on välitön kosmeettinen vaikutus. Ihosi ja hiuksesi tuntuvat sekä näyttävät elinvoimaisilta ja kauniilta. Ulkoiset hoitotuotteemme toimivat synergiassa kauneutta hoitavien ravintolisien kanssa.

Kuva

Write Your Own Review

Pyydämme vahvistamaan ylläolevan, jotta voimme vähentää roskapostia ja väärinkäytöksiä.

Olet arvostelemassa:Hair Volume™ Conditioner
Arviosi

VALIKOIMA
250 ml / 8.5 oz

AINESOSAT
Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Dipropylene Glycol, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Hydrolyzed Rice Protein, Panicum Miliaceum (Millet) Seed Extract, Acetum (Vinegar), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Benzyl Salicylate, Citric Acid, Parfum (Fragrance) 100% from natural origin, Behentrimonium Methosulfate, Cetrimonium Chloride, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS