PALKITTU JA KLIINISESTI TUTKITTU
HAIR VOLUME™ TÄYTTÄÄ 10 VUOTTA

Tänä vuonna meillä on syytä juhlia, kun palkittu ja koko maailman valloittanut Hair Volume -tuotteemme täyttää 10 vuotta. Tämän hetken kuumin kauneustrendi on Beauty from Within eli sisäinen kauneus. Emme ole koskaan aikaisemmin nähneet samanlaista suosiota ravintolisillä kuin nyt. Palkittu Hair Volume -hiusravinteemme on ollut New Nordicin suosituin tuote jo kymmenen vuotta peräkkäin.

UNIIKKI TUOTE

Palkittu ja kliinisesti tehokkaaksi todettu Hair Volume on jo vuodesta 2011 asti mullistanut hiusten hyvinvoinnista huolehtimisen. Tuhannet naiset ja miehet ovat saaneet paksummat, kauniimmat ja kiiltävät hiukset Hair Volume -hiusravinteen avulla. Hair Volume on myös ainoa markkinoilla oleva hiusravinne, joka sisältää hiustenkasvua stimuloivaa proantosyanidiini B2:ta. Tätä yhdistettä löytyy luonnollisesti käyttämästämme omenauutteesta. Lisäksi tabletit sisältävät ainutlaatuisen hiusta ja hiuspohjaa ravitsevan yhdistelmän kasveja ja vitamiineja. Näin hiukset kasvavat vahvoina ja terveinä. Valmistamme Hair Volumen Ruotsissa, jotta voimme taata, että kaikki sen ainesosat ovat korkealaatuisia ja tehokkaita. Hair Volumea myydään tällä hetkellä yhteensä yli 50 000 liikkeessä ja apteekissa 42 maassa. Se on tarkoitettu kaikenikäisille naisille ja miehille.

Kuva

LENA ON KÄYTTÄNYT HAIR VOLUMEA JO 10 VUOTTA
“HAIR VOLUME ON LEMPITUOTTEENI”

“Hair Volume on tuonut tuuheutta muuten ohuille ja litistyneille hiuksilleni. Hiukseni ovat erittäin hienot ja ohuet, joten niitä on ollut vaikea muotoilla. Olen aina haaveillut tuuheista ja vahvoista hiuksista. Hair Volumen käyttö on helppoa – otan vain yhden tabletin päivässä. Tulokset ovat olleet uskomattomat! Tunnen, kuinka hiukseni ovat paksummat, vahvemmat ja kiiltävämmät.”

- Lena

TÄYDELLISTÄ HIUSTENHOITOA

Hiuksesi ovat sen ansainneet. Saat parhaan tuloksen, kun käytät sekä Hair Volume -hiustenhoitosarjaamme että saman sarjan hiusravinnetta yhtä aikaa. Hair Volume -tuotteet sopivat kaikille hiustyypeille, ja ne on tarkoitettu sekä miehille että naisille.

Hair Volume 10 Years

5 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Hair Volume™ Gummies
  Hair Volume™ Gummies

  Kertatilaus 26,30 €
 2. Hair Volume™ Conditioner
  Hair Volume™ Conditioner

  Kertatilaus 21,00 €
 3. Hair Volume™ Shine Serum
  Hair Volume™ Shine Serum

  Kertatilaus 21,00 €

5 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS