Frutin™

  • TÄMÄ TUOTE MYYDÄÄN 2 KPL ERISSÄ
  • KUITU-VITAMIINI-KIVENNÄISAINEVALMISTE
  • MUODOSTAA LUONNOLLISEN VAAHTOESTEEN MAHALAUKKUUN
  • EDISTÄÄ NORMAALIA RUOANSULATUSTA JA LIMAKALVOJEN HYVINVOINTIA
  • SOPII RASKAUDEN AIKANA KÄYTETTÄVÄKSI

EDISTÄÄ NORMAALIA RUOANSULATUSTA JA LIMAKALVOJEN HYVINVOINTIA*


Kertatilaus 12,90 €
Norm. 12,90 €


Kuva
Kuva

LUONNOLLINEN ESTE NÄRÄSTYKSELLE

Frutin™ on nopea ja helppo tapa estää happamien röyhtäysten nousu ruokatorveen. Tablettien sisältämä mikronisoitu hedelmäkuitu ja dolomiittikalkki muodostavat vaahtoesteen mahanesteiden päälle. Tämä luonnollinen vaahto estää happojen nousun ruokatorveen ja vähentää ylävatsassa tuntuvaa poltetta. Frutin™ pureskeltavat tabletit edistävät normaalia ruoansulatusta ja limakalvojen hyvinvointia. Tabletit sisältävät niasiinia, joka edistää limakalvojen hyvinvointia ja kalsiumia, joka tukee ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Sisältää luonnollista dolomiittikalkkia. Valmistamme Frutin™ -tabletit Ruotsissa.

Kuva

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS 

Suositeltu päivittäisannos 1-2 purutablettia aterioiden jälkeen aina 12 tablettiin asti (24h). Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ei alle 12-vuotiaille. Sopii myös raskaana oleville. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Sorbitolin liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.


Kuva

HEDELMÄKUITU ELI PEKTIINI

Pektiini on useimmille tuttu hillonvalmistuksesta. Pektiini on, se joka tekee hillosta geelimäisen. Tableteissa käytetty pektiini saadaan sitrushedelmistä, jotka läpikäyvät erityisen käsittelyn, jotta se muodostaa vaahdon mahanesteiden päälle. Tämän vuoksi mahahapot eivät pääse nousemaan ruokatorveen.


PIPARMINTTU (Mentha X Piperita L.)

Kasvi tunnetaan neliönmuotoisesta varrestaan, joka voi kasvaa 40-80 cm mittaiseksi. Piparmintun latvassa on paljon oksia. Frutinissa käytetään piparminttuöljyä.


KALSIUM (calcium carbonate)

Dolomiittikalkki on erittäin puhdas luonnollinen mineraali, joka on väritykseltään valkoinen. Käyttämämme dolomiittikalkki saadaan Pohjois-Norjasta Fauskesta, mistä saadaan kaikista puhtainta luonnon kalsiumia.


PAKKAUSKOOT

Kuva

60 tablettia

Write Your Own Review

Pyydämme vahvistamaan ylläolevan, jotta voimme vähentää roskapostia ja väärinkäytöksiä.

Olet arvostelemassa:Frutin™
Arviosi

VUOROKAUSIANNOS SISÄLTÄÄ / INNEHÅLL PER DAGS DOS   2 tabl.  
Hedelmäkuidut /  Fuktfiber  200 - 2400 mg  
Niasiini / Niacin 2 - 24 mg (13 - 150%*)
Kalsium / Kalcium 80 - 960 mg (10 - 120%*)
Magnesium 50 - 600 mg (13 - 160%*)
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta / *% av referensvärdet för det dagliga intaget  

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS / REKOMMENDERAD DAGLIG DOS

FI: Suositeltu päivittäisannos 1-2 purutablettia aterioiden jälkeen aina 12 tablettiin asti (24h). Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ei alle 12-vuotiaille. Sopii myös raskaana oleville. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Sorbitolin liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

SE: Rekommenderade dagliga dosen är 1-2 tuggtabletter efter måltider, upp till 12 tabletter (inom 24 timmar). Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte andvändas som ett alternativ till en varierad kost eller hälsosam livsstil. Inte för barn under 12 år. Även lämplig för gravida kvinnor. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn. Överdriven konsumtion av sorbitol kan ha laxerande verkan.

AINESOSAT / INGREDIENSER

FI: Makeutusaine (sorbitoli), dolomiitti (kalsium-magnesiumkarbonaatti), hedelmäkuidut (sitrus), pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), aromi (piparminttuöljy), nikotiiniamidi, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi)

SE: Sötnngsmedel (sorbitol), dolomit (kalcium-magnesiumkarbonat), fruktfiber (citrus), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror) arom (peppermintolja), nikotinamid, klumpförebyggande medel (kiseldioxid)

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS