Fat Burner™

  • RASVA-AINEENVAIHDUNTAAN

  • YERBA MATE TUKEE PAINONHALLINTAA TERVEIDEN RUOKAILUTOTTUMUSTEN LISÄNÄ KOLIINI TUKEE RASVA-AINEENVAIHDUNTAA

  • 2 TABLETTIA PÄIVÄSSÄ


Kertatilaus 31,50 €
Norm. 31,50 €


Kuva
Kuva

TEHOKASTA RASVAN POLTTOA

Fat Burner™ on uudenlainen yrttitabletti, jonka paljon käytetyt ainesosat, kuten koliini ja Yerba mate, tukevat kehon normaalia toimintaa ja rasva-aineenvaihduntaa. Tabletit sisältävät rasva-aineenvaihdunnalle tärkeää koliinia. Koliini tukee rasva-aineenvaihduntaa. Yerba Mate tukee painonhallintaa terveiden ruokailutottumusten lisänä. Mustakumina ja inkivääri tukevat veresokerin säätelyä ja mustapippuri auttaa ylläpitämään normaaleja ruoansulatustoimintoja.

Kuva

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS

2 tablettia päivässä aterian yhteydessä veden kanssa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei alle 12-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Kuva

YERBA MATE (Llex paraguariensis A. St.-Hill)
Käyttämämme Yerba mate -uute valmistetaan tarkoin valituista kasvin lehdistä, jotka kuivataan ja uutetaan niin että niiden aktiiviset ainesosat saadaan talteen. Näin voimme taata laadukkaan ja korkealuokkaisen tuotteen. Yerba mate -puu kasvaa Etelä-Amerikan mantereella. Espanjan ja portugalin kielisissä maissa Yerba mate -puun lehtiä käytetään yleisesti teenä.

MAARIANOHDAKE (Silybum marianum L.)
Maarianohdake kasvaa luonnovaraisena Välimerenalueella. Maarianohdaketta on käytetty vuosisatoja ravintona ja rohtona. Kuivaamme ja uutamme kasvin niin että sen aktiiviset ainesosat säilyvat parhaiten.

MUSTAKUMINA (Nigella sativa L.)
Nigella sativa tunnetaan paremmin mustakumina-nimellä, ja se on alunperin kokoisin lounais-aasiasta. Kasvin siemeniä on käytetty mausteena. Tableteissa käytetyt kuminat on valittu tarkkaan. Ne kuivataan ja uutetaan niin että kasvin aktiiviset ainesosat säilyvät parhaiten.

PAKKAUSKOOT

Kuva

60 tabl.

Write Your Own Review

Pyydämme vahvistamaan ylläolevan, jotta voimme vähentää roskapostia ja väärinkäytöksiä.

Olet arvostelemassa:Fat Burner™
Arviosi

VUOROKAUSIANNOS SISÄLTÄÄ /  DYGNSDOSEN 2 tabl.         
Mustakuminansiemenuute /  Svartkummin fröextrakt (Nigella sativa L.) 200 mg
Mustakuminansiemenöljy /  Svartkummin fröolje (Nigella sativa L.) 16 mg
Vihreäteeuute / Grönt te -ekstrakt (Camillia sinensis L.) 400 mg
Maarianohdakeuute /  Mariatistel extrakt (Silybum marianum L.) 120 mg
Inkiväärinjuuriuute /  Ingefärsrot extrakt (Zingiber officiale Roscoe) 100 mg
Yerba mate-lehtiuute /  Yerba mate -lövextrakt (llex paraguariensis A. St. -Hil) 120 mg
Mustapippuriuute / Svartpeppar extrakt (Piper nigrum L.) 6 mg
Koliini /  Kolin 82,5 mg

AINESOSAT / INGREDIENSER

FI: Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), vihreäteeuute (Camellia sinensis L.), koliini (koliinivetytartraatti), mustakuminansiemenuute (Nigella sativa L.), maarianohdakeuute (Silybum marianum L.), Yerba mate –lehtiuute (Ilex paraguariensis A St – Hil.), inkiväärinjuuriuute (Zingiber officinale Roscoe), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli), stabilointiaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), perunatärkkelys, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), mustakuminansiemenöljy (Nigella sativa L.), mustapippuriuute (Piper nigrum L.).

SE: Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), grönt te -extrakt (Camellia sinensis L.), kolin (som kolinvätetartrat), svartkummin fröextrakt (Nigella sativa L.), mariatistelextrakt (Silybum marianum L.), Yerba mate -lövextrakt (Ilex paraguariensis A St – Hil.), ingefärsrotextrakt (Zingiber officinale Roscoe), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropylmetylcellulosa, glycerol), stabiliseringsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), potatisstärkelse, klumpförebyggandemedel (kiseldioxid), svartkummin fröolje (Nigella sativa L.), svartpeppar extrakt (Piper nigrum L.)


SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS / REKOMMENDERAD DAGLIG DOS

FI: 2 tablettia päivässä aterian yhteydessä veden kanssa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei alle 12-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

SE: 2 tabletter vid måltid med ett glas vatten. Kosttillskott är inget alternativ till en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Inte för barn under 12 år. Rekommenderas inte för gravida eller ammande kvinnor. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS