Clear Brain™

  • JODI EDISTÄÄ KOGNITIIVISTA TOIMINTAA (MUISTI, KESKITTYMISKYKY)
  • PANTOTEENIHAPPO TUKEE AIVOJEN NORMAALIA SUORITUSKYKYÄ
  • B-VITAMIINIT VÄHENTÄVÄT VÄSYNEISYYDEN TUNNETTA JA TUKEVAT HERMOSTON NORMAALIA TOIMINTAA
  • MONIPUOLINEN KASVI- YRTTIUUTE-VITAMIINI-KIVENNÄISAINEVALMISTE
  • VAIKUTTAA NOPEASTI

Kertatilaus 31,50 €
Norm. 31,50 €


Kuva

MINUN TARINANI
Clear Brain™

Minulle oli tärkeää saada ajokorttini uusittua, jotta pääsen tapaamaan lapsiani. – Kun aloitin Clear Brainin käytön, läpäisin sekä teoria- että ajo-osuuden helposti. Huomasin myös pärjääväni paremmin sudokussa. Minusta tuntui, että pystyin keskittymään helpommin lukemiseen ja että lukemani myös pysyi muistissani.

- Ingelise

 

Kuva
Kuva

MUISTI, KESKITTYMISKYKY

Clear Brain™ -tuote on tarkoitettu aivojen ja muistin sekä oppimiskyvyn ylläpitoon. Aivojesi miljardit neuronit ovat tärkein hermostosi osa, ja ne toimivat ajatustesi ja tunteittesi ytimenä. Aivojen normaali toiminta sekä hyvinvointi on riippuvainen monista ravinteista. Clear Brain sisältää aivoillemme tärkeitä ravinteita kuten jodia, pantoteenihappoa sekä B-vitamiineja. Jodi edistää normaalia kognitiivista toimintaa kuten muistia ja keskittymiskykyä. Pantoteenihappo tukee aivojen normaalia suorituskykyä. B-vitamiinit vähentävät väsyneisyyden tunnetta ja tukevat hermoston normaalia toimintaa.

Kuva

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS

2 tablettia vesilasillisen kanssa aterian yhteydessä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ei alle 12-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.  Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Kuva

SAKSANPÄHKINÄ (Juglans regia L.)

Juglans regia – saksanpähkinäpuu on alunperin kotoisin Karpaateilta. Saksanpähkinän ulkonäkö muistuttaa ihmisaivoja, ja se sisältää paljon hyviä ravinteita. Tabletteihin valitut saksanpähkinät on jauhettu ja uutettu niin, että kaikki halutut yhdisteet saadaan käyttöön, näin voimme taata tuotteen korkean laadun.


RANNIKKOMÄNTY (Pinus pinaster Aiton)
Pinus pinaster, r
annikkomänty on läntisellä ja lounaisella Välimerenalueella kasvava havupuu. Se saattaa kasvaa jopa 20-35m korkeaksi ja sen kaarna on hyvin paksua ja puna-oranssia väriltään. Perinteisesti männyn nilasta tehtyä jauhoa on lisätty leipään. Tiede on selvittänyt että rannikkomännynkuoriuute sisältää paljon proantosyanideja.


GRANAATTIOMENA (Punica granatum L.)

Alun perin Keski-Aasiasta peräisin olevaa granaattiomenaa on viljelty yli 8 000 vuotta Välimeren alueella. Granaattiomenapuu on pitkäikäinen, ja se voi kasvaa yli 200-vuotiaaksi. Granaattiomenan syvä punainen väri tulee hedelmän sisältämistä runsaista antioksidanteista.


KOOT

Kuva

60 tablettia

Write Your Own Review

Pyydämme vahvistamaan ylläolevan, jotta voimme vähentää roskapostia ja väärinkäytöksiä.

Olet arvostelemassa:Clear Brain™
Arviosi

VUOROKAUSIANNOS SISÄLTÄÄ / DYGNDOSEN INNEHÅLLER   2 tabl.
Granaattiomenauute / Granatäppleextrakt (Punica granatum L.) 150 mg
Vihreäteeuute / Grönt te extrakt (Camellia sinensis L.)  150 mg  
Rannikkomännynkuoriuute / Extrakt av bark från medelhavstall (Pinus pinaster, Aiton) 80 mg   
Saksanpähkinäuute / Valnötextrakt (Juglans regia L.) 50 mg  
Mustapippuriuute / Svartpeppar extrakt (Piper nigrum L.) 6 mg   
Oreganoöljy / Oregano olja (Oreganum vulgare L.) 3 mg  
Tiamiini / Thiamin (B1) 1,3 mg  (120*) 
Riboflaviini / Riboflavin (B2) 1,7 mg (120*)
Niasiini / Niacin 30 mg (88*)
B6-vitamiini / Vitamin B6 2,1 mg (120*)
Foolihappo / Folsyra 200 μg (100*)
B-12 vitamiini / Vitamin B12 2,7 μg (120*)
Pantoteenihappo / Pantotensyra 7 mg (120*)
Jodi / Jod 150 μg (100*)
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta / *% av referensvärdet för det dagliga intaget
   

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS / REKOMMENDERAD DAGLIG DOS

FI: 2 tablettia vesilasillisen kanssa aterian yhteydessä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ei alle 12-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.  Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

SE: 2 tabletter vid måltid med ett glas vatten. Den rekommenderad dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte andvändas som ett alternativ till en varierad kost eller hälsosam livsstil. Inte för barn under 12 år. Rekommenderas inte för gravida eller ammande kvinnor. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn.

AINESOSAT / INGREDIENSER

FI: Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), granaattiomenauute (Punica granatum L.), vihreäteeuute (Camellia sinensis L.), rannikkomännynkuorituute (Pinus pinaster Aiton), stabilointiaineet (kalsiumfosfaatti, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), saksanpähkinäuute (Juglans regia L.), vitamiinit (nikotiiniamidi, kalsium-D-pantotenaatti, syanokobalamiini, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, tiamiinimononitraatti, foolihappo), , pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisestoaine (piioksidi), mustapippuriuute (Piper nigrum L.), oreganoöljy (Origanum vulgare L.), kivennäisaine (kaliumjodidi).

SE: Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), granatäppleextrakt (Punica granatum L.), grönt teextrakt (Camellia sinensis L.), extrakt av bark från medelhavstall (Pinus pinaster Aiton), stabiliseringsmedel (kalciumfosfat, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), valnötextrakt (Juglans regia L.), vitaminer (nikotinamid, kalcium-D-pantotenat, cyanocobalamin, pyridoxinhydroklorid, riboflavin, tiaminmononitrat, folsyra), ytbehandlingsmedel (hydroxypropylmetylcellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), svartpepparextrakt (Piper nigrum L.), oreganoolja (Origanum vulgare L.), mineral (kaliumjodid).

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS