Blue Berry™

  • 60 TABLETTIA
  • MUSTIKKA VALMISTE SILMIEN HYVINVOINTIIN
  • SISÄLTÄÄ MYÖS A-VITAMIINIA
  • KAKSI TABLETTIA PÄIVÄSSÄ

Kertatilaus 30,50 €


Kuva
Kuva

VITAMIINIA SILMILLE

Blue Berry™ on mustikkaa sisältävä ravintolisä silmiesi hyvinvointiin. Blue Berry on normaalin näön ylläpitämiseen tarkoitettu valmiste. Sen sisältämät luteiini, A-vitamiini ja sinkki tukevat silmien hyvinvointia ja näkökykyä. A-vitamiini ja sinkki vaikuttavat normaalin näkökyvyn ylläpitoon. Blue Berryssä käytämme suomalaisista mustikoista tehtyä mustikkauutetta. Valmistamme Blue Berryn Ruotsissa.

Kuva

ANNOSTUS JA KÄYTTÖOHJE

2 tablettia päivässä aterian yhteydessä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja.  Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei alle 11-vuotiaille, raskaana oleville eikä imettäville.

Kuva

HYÖDYT JA KÄYTTÖ

  • Silmien hyvinvoinnin ylläpito vuosiksi eteenpäin.
  • Sisältää mustikkauutetta joka tukee näkökyvyn ylläpitoa.
  • Silmäsi väsyvät päätetöissä tai sinun tarvitsee ylläpitää tarkkaa näkökykyä.
Kuva

Mustikka (Vaccinium myrtillus L.)

Vaccinum myrtillus on Pohjois-Euroopassa kasvava mustikkalaji ja se on ruotsin yleisin kasvi. Tässä tuotteessa käytetty korkealaatuinen mustikkauute on uutettu villinä kasvavista mustikoista, jotka ovat pienempiä kuin viljellyt mustikkalajit ja joita arvostetaan erityisesti niiden värin ja ravintoainearvojen takia.

Silmäruoho (Euphrasia officinalis L.)

Silmäruoho on 5-40 cm korkea yksivuotinen ruohokasvi. Sen kukat, jotka kasvavat tähkämäisestä kukinnosta, ovat vaaleita, usein violetinsävyisiä ja monilla lajeilla kukan alahuulessa on keltaisia merkkejä.

Isosamettikukka (Tagetes erecta L.)

Isosamettikukalla on raikkaan vihreät lehdet ja sen kukat näyttävät neilikan kukilta. Kukkien väri vaihtelee vaaleankeltaisesta oranssiin. Blue Berry tableteissa käytetään luteiinia sisältäviä kukan lehtiä.  

PAKKAUSKOOT

Kuva

60 tabl.

Write Your Own Review

Pyydämme vahvistamaan ylläolevan, jotta voimme vähentää roskapostia ja väärinkäytöksiä.

Olet arvostelemassa:Blue Berry™
Arviosi

Vuorokausiannos sisältää / Dygndosen innehåller
2 tabl.
Mustikkauutetta / Blåbärsextrakt (Vaccinium myrtillus L.) 400 mg
Silmäruohouutetta / Ögontröst (Euphrasia officinalis L.) 200 mg
Samettikukkauutetta / Sammetsblomster (Tagetes erecta L.) 100 mg
- jossa luteiinia 10mg / varav lutein 10 mg
A-vitamiini/ Vitamin A 400 mcg (= 400RE) (50*)
Sinkki / Zink 10 mg (100*)
Kupari / Koppar 1 mg (100*)
* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta
*% av referensvärdet för det dagliga intaget

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS / REKOMMENDERAD DAGLIG DOS

FI: 2 tablettia päivässä aterian yhteydessä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei alle 11-vuotiaille, raskaana oleville eikä imettäville.

SE
: 2 tablettia om dagen i samband med måltid. Kosttillskott är avsedda att komplettera kosten och ska inte användas som ersättning för varierad kost eller en hälsosam livsstil. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn. Gravida, ammande och barn under 11 år ska inte använda produkten.

AINESOSAT/ INGREDIENSER

FI: Täyteaine (selluloosa), mustikkauute (Vaccinium myrtillus L.), silmäruoho (Euphrasia officinalis L.), samettikukka (Tagetes erecta L.), kantaja-aine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), kiillotusaineet (hydroksimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), kivennäisaineet (sinkkioksidi, kuparisulfaatti), A-vitamiini (retinyyliasetaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).

SE
: Fyllnadsmedel (cellulosa), blåbärsextrakt (Vaccinium myrtillus L.), ögontröst (Euphrasia officinalis L.), sammetsblomster (Tagetes erecta L.), bärare (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), mineraler (zinkoxid, kopparsulfat), vitamin A (retinylacetat), klumpförebyggande medel (kiseloxid)

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS