Active Liver™

  • TUKEE MAKSAN TOIMINTAA JA RASVA-AINEENVAIHDUNTAA
  • SISÄLTÄÄ KOLIINIA, JOKA TUKEE MAKSAN NORMAALIA TOIMINTAA
  • YKSI TABLETTI PÄIVÄSSÄ


Kertatilaus 32,10 €
Norm. 32,10 €


Kuva

MINUN TARINANI
Active Liver™

– Halusin voida paremmin. Päätin kokeilla Active Liver -tabletteja. 3 viikon käytön jälkeen huomasin voivani paremmin. Ihoni näytti huomattavasti paremmalta, ja pussit silmien alla olivat pienentyneet. Lisäksi ihoni näytti hehkuvan. Olen myös iloinen, että en himoitse enää samalla tavalla makeisia, viiniä, kahvia enkä epäterveellisiä ruokia

- Kirstin

 

Kuva
Kuva

MAKSAN TOIMINTA JA RASVA-AINEENVAIHDUNTA

Active Liver™ -tabletti voi auttaa tukemaan maksasi normaalia toimintaa erityisesti jos sinulla on herkutteleva elämäntyyli. Tälläiset ruoat sisältävät paljon energiaa sokerien tai rasvojen muodossa. Active Liver sisältää japanintataria, latva-artisokkaa, kurkumaa, mustapippuria ja koliini nimistä vitamiinia. Latva-artisokka tukee maksan ja sapen päivittäistä toimintaa. Koliini tukee maksan normaalia toimintaa ja rasva-aineenvaihduntaa. Valmistamme Active Liver -tabletit Ruotsissa.

Kuva

SUOSITELTU VUOROKAUSIANNOS

1 tabletti vesilasillisen kanssa aterian yhteydessä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ei alle 12-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.  Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Kuva

JAPANINTATAR (Fallopia japonica (Houtt))
Fallopia japonica tai Reynoutria japonica, tunnetaan paremmin nimellä japanintatar. Se on suuri monivuotinen, nurmikasvien ja tattarinsukuinen kasvi. Se on kotoisin Itä-Aasiasta ja sitä kasvaa luonnonvarasiesti Japanissa, Kiinassa ja Koreassa.

LATVA-ARTISOKKA (Cynara scolymus L.)
Artisokka on monivuotinen ohdakkeen kaltainen kasvi, jolla on karvainen varsi ja lehdet. Se kasvaa erityisesti Välimeren alueella. Käytämme Active Liver tuotteessa sen kuivattuja lehtiä.


KURKUMA (Curcuma longa L.)
Kurkuma on monivuotinen inkiväärien sukuun kuuluva kasvi, jota esiintyy trooppisilla alueilla Etelä-Aasiassa. Kurkuma kasvaa luonnonvaraisissa metsissä. Kasvi viihtyy parhaiten 20 °C ja 30 °C lämpötiloissa ja se tarvitsee suuria määriä sadetta.

PAKKAUSKOOT

Kuva

30 tabl.

Write Your Own Review

Pyydämme vahvistamaan ylläolevan, jotta voimme vähentää roskapostia ja väärinkäytöksiä.

Olet arvostelemassa:Active Liver™
Arviosi

VUOROKAUSIANNOS SISÄLTÄÄ / INNEHÅLL PER DAGS DOS   1 tabl.
Japanintataruute / Parkslideextrakt (Fallopia japonica (Houtt.)) 390 mg
Latva-artisokanlehtiuute / Kronärtskocka bladextrakt (Cynara scolymus L.) 222 mg
Maustekurkumanjuuriuute / Gurkmeja rotextrakt (Curcuma longa L.) 150 mg 
Koliini /  Kolin 85 mg
Viiniköynnöksenlehtiuute / Vinrankabladextrakt (Vitis vinifera L.) 50 mg
Mustapippurinsiemenuute / Svartpeppar fröextrakt (Piper nigrum L.) 25 mg
SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS / REKOMMENDERAD DAGLIG DOS

FI: 1 tabletti vesilasillisen kanssa aterian yhteydessä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ei alle 12-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.  Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

SE: 1 tablett vid måltid med ett glas vatten. Den rekommenderad dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte andvändas som ett alternativ till en varierad kost eller hälsosam livsstil. Inte för barn under 12 år. Rekommenderas inte för gravida eller ammande kvinnor. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn.

AINESOSAT / INGREDIENSER

FI: Japanintataruute (Fallopia japonica Houtt.), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), latva-artisokkauute (Cynara scolymus L.), koliini (koliinivetytartraattina), maustekurkumauute (Curcuma longa L.), viiniköynnöksenlehtiuute (Vitis vinifera L.), mustapippuriuute (Piper nigrum L.), pintakäsittelyaineet  (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylmetyyliselluloosa), stabilointiaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).

SE: Parkslideextrakt (Fallopia japonica Houtt.), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), kronärtskockaextrakt (Cynara scolymus L.), kolin (som kolin vätetartrat), gurkmejaextrakt (Curcuma longa L.), vinrankabladextrakt (Vitis vinifera L.), svartpepparextrakt (Piper nigrum L.), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropylmetylcellulosa), stabiliseringsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS